Regionaal zoeken
Adres
Logo
Praktijk Pede Cura
Pieter Zeemanstraat 1a
Nijmegen
Gelderland
Trefwoorden: Voetverzorging, Hotstone massage, Duo Fish Spa, Likdoorn behandeling, Eelt behandeling, Ingegroeide nagels, Dr. Fish, Medisch&pedicure, Fish Spa, Shellac
Rubrieken: Pedicure
Locatie van Praktijk Pede Cura in Nijmegen
Overige rubrieken:
Praktijk Pede Cura

Praktijk Pede Cura Nijmegen

 

Bij praktijk Peda Cura kunt u terecht voor een tal van diensten. Wilt u een vakkundige en proffesionele pedicure behandeling? Dan bent u bij Praktijk Pede Cura aan het juiste adres. De praktijk is aangesloten bij pro-voet, de branchorganisatie voor de pedicure. Hierdoor bent u er van van verzekerd dat u door een proffesional behandeld wordt. U , client en kritsch voet(en)bezitter, wilt het beste voor uw voeten.

 

Een echte weldaad is de Fish Spa Therapy die de praktijk biedt. Deze Garra Rufa visjes zuigen alle doden huidcellen en schilfers van de opperhuid, en laten de onderliggende huidlaag met rust. Ze scheiden een enzym uit dat een vitaliserende werking heeft op de onderliggende huid. Wat resulteert in heerlijk zachte voeten. Voor mensen met eczeem of psoriasis is deze behandeling een uitkomst. De jeukt vermindert aanzienlijk.

 

Voor de volgende behandelingen kunt u ook bij ons terecht:

 

* Voet massage

* Onderbeen massage

* Hotstone Massage

* Nagels

* Harsen

 

Openingstijden:

Maandag:  09:30 - 16:00 uur

Dinsdag:   09:30 - 16:00 uur

Woensdag: Gesloten

Donderdag: 09:30 - 16:00 uur

Vrijdag:      09:30 - 16:00 uur

Zaterdag:   09:30 - 15:00 uur

 

Behandelingen zijn op afspraak. Buiten deze tijden zijn afspraken mogelijk.