Adres
Booij Parket, Elst GLD

Booij Parket
Industrieweg Oost 5b
Elst GLD
Gelderland

www.booijparket.nl


Trefwoorden: Kurk, Visgraatvloeren, Visgraat vloeren specialist, Massief eiken planken, Schuren en aanhelen, Tapis, Professionele parketteur, Parketspecialist, Kwaliteitsvloeren, Parket intensief reinigen

Rubrieken: Parketvloeren, Vloerenspecialist, Laminaat, Parketvloeren onderhoud en reparatie, Vloerafwerking

Overige rubrieken:
Booij Parket, Elst GLD

Booij Parket, Elst (GLD)

Booij Parket uit Elst legt ambachtelijke vloeren. Patroonvloeren zijn onze absolute specialiteit: wij draaien onze hand niet om voor een visgraatmotief of Hongaarse punt. Maar ook voor een klassiek parket of plankenvloer bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast voeren wij onderhoud- en renovatiewerkzaamheden uit op bestaande vloeren. Denk hierbij aan aanhelen en intanden, schuren, lakken en oliën. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Talloze tevreden klanten in heel Gelderland gingen u voor!

Werkzaamheden Booij Parket

  • Vloeren leggen: Een vloer is bepalend voor de uitstraling van een ruimte. De vloer moet natuurlijk aansluiten bij het interieur en de smaak van de bewoners. De kwaliteit van het materiaal is ook zeker niet onbelangrijk: een veelbelopen vloer moet er lang mooi uit blijven zien.

  • Onderhoud en renovatie: U wilt natuurlijk dat uw prachtige parket- of plankenvloer zo lang mogelijk meegaat. Hiertoe laat u de vloer tijdig onderhouden of renoveren door een professional. Daarom schakelt u Booij Parket in voor alle onderhouds- en renovatiewerkzaamheden op uw bestaande vloer. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden. Uiteraard voorziet Booij Parket u graag van deskundig onderhoudsadvies.

  • Intensieve reiniging: Bij intensieve reiniging hoeft de vloer niet te worden geschuurd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar scheelt vooral in de kosten. Na verwijdering van hardnekkig vuil en aanslag kan uw vloer er weer tegenaan. Professionele vloerreiniging door Booij Parket: een oppepper voor uw vloer.
Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op!

Booij Parket

Offerte aanvraag / Contact opnemen