Adres
Pallets - Pallethandel Breda B.V., Oosterhout

Pallethandel Breda B.V.
Koopvaardijweg 1a
Oosterhout
Noord-Brabant

www.pallethandelbreda.nl

Trefwoorden: Pallets, Europallets, Gebruikte pallets, Nieuwe pallets, Blokpallets, Balkpallets, Inkoop van pallets, Verkoop van pallets, Pallets verkopen, Pallets repareren

Rubrieken: Pallets, Pallethandel

Openingstijden
Ma 8:00 - 17:00
Di 8:00 - 17:00
Wo 8:00 - 17:00
Do 8:00 - 17:00
Vr 8:00 - 16:00
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Pallethandel Breda B.V., Oosterhout

Pallethandel Breda BV in Oosterhout, voor inkoop en verkoop pallets in alle soorten en maten geleverd in Nederland en regio Antwerpen

Heeft u nieuwe  pallets nodig of wilt u juist van uw gebruikte pallets af? Voor pallets verkopen en pallets repareren bent u bij Pallethandel Breda BV uit Oosterhout, Noord-Brabant aan het juiste adres. Niet alleen krijgt u er de goedkoopste pallets, ook heeft u de keuze uit veel verschillende soorten en maten palletten. Het betreft Europallets, blokpallets, balkpallets, eenmalige pallets, meermalige pallets en nog veel meer. Plaatst u een bestelling bij ze, dan leveren ze vaak dezelfde dag nog uw pallets. Ook voor onderhoud van pallets kunt u bij Pallethandel Breda BV in de Oosterhout terecht. Ze verkopen ook alle benodigdheden voor de logistiek van de pallets, zoals kisten, havenbakken, gitterboxen en opzetranden. Kijk op de website naar het uitgebreide assortiment. Pallethandel Breda B.B. voor de inkoop van pallets en verkoop van pallets.

Pallets - Pallethandel Breda B.V., Oosterhout

Het bedrijf is ook actief in en rond Antwerpen

Pallethandel Breda is een jong, nieuw en dynamisch bedrijf. Zelf zeggen ze over hun bedrijfsactiviteit: “Wij bestaan sinds 2010, maar hebben al ruim twintig jaar ervaring in de pallethandel. Onze kosten en prijzen houden wij laag. U kunt bij ons terecht voor alle maten pallets. Van Europallet tot havenbak, van licht eenmalig, tot kunststof pallet. Ook verkopen wij zowel nieuwe pallets als gebruikte pallets. U krijgt van ons gegarandeerd een eerlijke prijs. Wij verlenen onze diensten tevens in het Belgische Antwerpen en omgeving."

Razendsnelle service tegen een gunstig prijsje

Hun pallets behoren tot de goedkoopste van Nederland. Bovendien streven ze ernaar binnen 24 uur te leveren. Snelle service tegen een gunstig prijsje. Pallethandel Breda voor:

  • Nieuwe pallets en gebruikte pallets van hoge kwaliteit
  • Inkoop van pallets en verkoop van pallets tegen uitstekende prijzen
  • Levering binnen 24 uur ook in regio Antwerpen
  • Pallets gegarandeerd het goedkoopste van Nederland

Pallethandel heeft voor u alle standaardmaten

In hun magazijn aan de koopvaardijweg in Oosterhout hebben ze altijd een grote voorraad nieuwe en gebruikte pallets in vrijwel alle standaardformaten. Op aanvraag leveren ze bovendien pallets met ongebruikelijke afmetingen. Desgewenst kan Pallethandel Breda ook bestaande pallets aanpassen of beschadigde pallets repareren. Voor internationaal transport kunt u bij ze terecht voor pallets en transportkisten die voldoen aan de ISPM 15-norm. Het bedrijf geeft het hout een hittebehandeling om eventuele organismen te doden en de pallet of kist zo geschikt te maken voor het internationale goederenverkeer.

Neem contact op met Pallethandel Breda voor een afspraak of een offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Pallets - Pallethandel Breda B.V., Oosterhout

Offerte aanvraag / Contact opnemen