Adres
Mijndert van den Berg, Rotterdam

Mijndert van den Berg
Ceintuurbaan 124
Rotterdam
Zuid-Holland

www.mijndertvandenberg.com


Trefwoorden: Accu, IJzer, Metaal

Rubrieken: Oud metaal, IJzerhandel

Overige rubrieken:
Mijndert van den Berg, Rotterdam

Rotterdam 1937. Mijndert G. van den Berg begint een schroot- en ijzerhandel in Rotterdam. Na de tweede wereldoorlog groeit het bedrijf door de grote vraag naar allerlei metalen. Sinds 1972 is de werf gevestigd aan de Ceintuurbaan 124 te Rotterdam, nabij het NS-station "Rotterdam Noord".
Ons bedrijf is lid van de Metaal Recycling Federatie (MRF), een overkoepelende organisatie voor Nederlandse ondernemingen die actief zijn op het gebied van metaalherwinning.
Bij ons kunt u terecht voor:

  • Inname van oud ijzer en metalen (schroot) aan de werf. Bij geregelde aanvoer van schroot kunnen wij ook een container bij u plaatsen.
  • Inname van oude loodaccu’s.
  • Verkoop van nieuw en bruikbaar ijzer en staal.
  • In- en verkoop van (gebruikte) elektromotoren, machines en andere werktuigen.

Voor bestellingen of vragen kunt u op het item Contact in de menubalk klikken.

In een aparte loods kunt u de in voorraad zijnde elektromotoren en machines komen bezichtigen. Hier vindt u naast draaibanken, kotterbanken of freesbanken ook bijvoorbeeld vorkheftrucks. Een foto-impressie van deze voorraad ziet u op de pagina "Verkoop Machines".Het reeds gebruikte, maar nog goed bruikbare ijzer en staal is afkomstig van diverse bedrijven en veilingen, en ligt gesorteerd en overzichtelijk uitgestald op onze werf. Het nieuwe ijzer en staal betrekken wij van staalfabrieken voornamelijk uit Nederland, België en Duitsland. In onze loods hebben wij een ruim assortiment plaatijzer, platijzer, rondijzer, vierkantijzer, hoekijzer, T-ijzer, balkijzer,profielbuizen, ronde pijp en koudgewalste profielen continu op voorraad. Het ijzer en staal kunt u direct bij ons afhalen. Het kan ook met één van onze vrachtwagens bij u worden afgeleverd.