Regionaal zoeken
Adres
Logo
Exxagerate/OnsSnoep
T B Huurmanlaan 7
Bussum
Noord-Holland
Trefwoorden: Oud Hollands Snoep, Online Snoepwinkel, Snoep, Snoepwinkel, Snoeptaarten, Dropsoorten, Verjaardagstraktaties, Snoepsoorten, Ouderwets Snoep, Online Snoepwinkel
Locatie van Exxagerate/OnsSnoep in Bussum
Overige rubrieken:
Exxagerate/OnsSnoep, Bussum

Exxagerate/OnsSnoep, Bussum

Wij bezorgen gratis uw snoep waar dan ook in Nederland

Oud Hollands weegsnoepMag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Rudi van der Graaf. Ik ben als ondernemer mensvriendelijk en begaan met mens en maatschappij. Mijn streven is dat ik deel wat ik heb en daarom is de wil, de kwaliteit en de aktiebereidheid vanaf de eerste dag zo dat ik mezelf met deze snoepwinkel wil onderscheiden van alle anderen en er voor iedereen als winkelier wil zijn.

Ik wil dat iedereen OnsSnoep als de snoepwinkel ziet en kent waar je iets extra’s krijgt. Dus lever ik alleen de beste kwaliteit tegen een zo laag Oud Holland stuksnoepmogelijke prijs. Kwaliteit is geven wat je hebt, en anderen alleen zo behandelen als jezelf behandeld wilt worden.

Onze kwaliteit en prijzen zijn goed en onze service is de beste. Daarom staat er op de site de twitter gadget. Ik vind direct contact met mijn klanten en kwaliteit leveren, en constant zijn belangrijk! Laat me ook weten wat je vind, en wat je zou willen.

Ik wens jullie allemaal veel plezier met mijn winkel, en met de tijd die je hier doorbrengt. Bestel ál je snoep Traktatiesnoepmakkelijk en snel via OnsSnoep.nl! Alles wordt gratis per post in Nederland naar je verstuurd/vervoerd. Ook de mooiste snoeptaarten, we maken ze zelf! De beste en lekkerste oudhollandse snoep bestel je bij onssnoep.nl! Dus: Welkom in de lekkerste en gulste Oudhollandse Snoepwinkel van Nederland!

Assortiment

Perendrops