Regionaal zoeken
Adres
Monique's pedicure aan huis
Burg. Corbeijstraat 7
Sittard
Limburg
Vind ons op: Facebook Google+
Trefwoorden: Pedicure aan huis, Kalknagels, Lakken van nagels, Nagelverzorging, Manicure aan huis, Voetverzorging, Schimmelnagels, Medisch pedicure, Kloofbehandeling, Ingegroeide teennagels
Locatie van Monique's pedicure aan huis in Sittard
Overige rubrieken:
Monique's pedicure aan huis, Sittard

Monique's pedicure aan huis, Sittard

Pedicure aan huis SittardMonique Claessen is gediplomeerd pedicure sinds 1999. Regelmatig volgt zij cursussen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn , denk aan de opleiding voor een certificaat diabetische voet en/of reumatische voet en medisch pedicure.

Hierbij gebruikt zij goede en moderne instrumenten waaronder een motor met nattechniek, die een hygiŽnische en vrijwel pijnloze behandeling garanderen.

Behandelingen

U kunt terecht voor de volgende behandelingen:

  • Epileren van wenkbrauwenknippen van teennagels
  • verwijderen van eelt en likdoorns
  • behandelen van ingroeiende teennagels
  • kloven
  • wratten
  • schimmelnagels/kalknagels

Monique werkt volgens de "Code van het voetverzorgingsbedrijf", opgesteld door het Hoofd Bedrijfschap Ambachten. Als erkend pedicure is zij ook aangesloten bij† ProVoet en ingeschreven bij de Kvk. Ook beheerst Monique de Engelse Duitse taal en biedt de producten van Allpresan, Mycosan-XL en Caption aan.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Werkgebied: Geleen, Brunssum, Stein, Susteren, Born, Spaubeek, Urmond Als ambulante Pedicure ben ik werkzaam in de regio Sittard,-Geleen, Born, Brunssum, Hoensbroek, Nuth, Beek, Elsloo, Stein, Urmond, Grevenbicht, Susteren, Koningsbosch, Selfkant, Gangelt.

Verven van wimpers

Pedicure, Massage, Schoonheidsspecialisten, Manicure, Schoonheidsbehandelingen, Pedicure aan huis, Kalknagels, Lakken van nagels, Nagelverzorging, Manicure aan huis, Voetverzorging, Schimmelnagels, Medisch pedicure, Kloofbehandeling en Ingegroeide teennagels in Sittard, Limburg.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.