Regionaal zoeken
Adres
RVG Techniek
Zaan 103
Heerhugowaard
Noord-Holland
Trefwoorden: Airconditioning, Luchtbehandelingsystemen, Verwarming, CV-Installaties, Electrotechniek, Klimaattechniek, Luchttechniek, Sanitair, Noord-Holland, Alkmaar
Locatie van RVG Techniek in Heerhugowaard
Overige rubrieken:
RVG Techniek, Heerhugowaard

RVG Techniek, een onafhankelijk specialist
Met ruim 35 jaar ervaring hebben wij altijd een pasklare oplossing voor o.a uw verwarmings, koel, klimaat, of ander technisch probleem.

RVG Techniek is een landelijk opererend installatiebedrijf en is gespecialiseerd in gecompliceerde klimaatinstallaties voor horeca, kantoren, utiliteitsgebouwen en industrie, maar ook U als particulier bent bij ons van harte welkom.

RVG Techniek is een onafhankelijk specialist, geeft vrijblijvend advies en vertegenwoordigt uitsluitend topmerken. Professionaliteit, snelheid, flexibiliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en service zijn dan ook trefwoorden die bij RVG Techniek passen.

RVG Techniek heeft service en onderhoud als belangrijkste plaats binnen ons bedrijf, niet in omzet, maar wel in kwaliteit.

RVG Techniek levert oud vakmanschap met de modernste hulpmiddelen. Wij zijn enthousiast, staan altijd voor u klaar en geen moeite is te veel. Met onze specialistische opleiding en ervaring kunnen wij u altijd verrassende oplossingen bieden op het terrein van verwarming, ventilatie, airconditioning en andere klimaatproblemen.

RVG Techniek kan installeren, onderhouden en repareren:
Airconditioning · Verwarming · Ventilatie · Ketelhuizen · Luchtbehandelingsystemen

· Warmtepompen en elektrische besturingen · Elektrische installaties · Sanitaire voorzieningen · Gas en  Oliestook inrichtingen · Bewaking op afstand · Gebouw beheersystemen · Meet en regeltechniek.