Regionaal zoeken
Adres
Logo
Installatiebedrijf J.C. van den Heuvel
Nachtegaalstraat 13
Numansdorp
Zuid-Holland
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Zinkwerk, Gasleidingen, CV installatie, Loodgietersbedrijf, Badkamer installatie, Dakgoten, Dakgoot reparatie, Waterontharder, Riolering, Installatiebedrijf
Openingstijden:
Ma: 07.00 - 17.00
Di: 07.00 - 17.00
Wo: 07.00 - 17.00
Do: 07.00 - 17.00
Vr: 07.00 - 17.00
Za: gesloten
Zo: gesloten
Locatie van Installatiebedrijf J.C. van den Heuvel in Numansdorp
Overige rubrieken:
Installatiebedrijf J.C. van den Heuvel, Numansdorp

Installatiebedrijf J.C. van den Heuvel, Numansdorp

Installatiebedrijf J.C. van den Heuvel voorziet in alle loodgietersvoorzieningen en levert eveneens loodgieterdiensten van topkwaliteit binnen en buiten de regio. Wanneer u samenwerkt met Installatiebedrijf J.C. van den Heuvel dan bent u verzekerd van vakmanschap.

Met 25 jaar ervaring in het vak leidt elk project bij Installatiebedrijf J.C. van den Heuvel tot een goed resultaat. Klanten van Installatiebedrijf J.C.
van den Heuvel kunnen rekenen op een persoonlijke en vriendelijke werkwijze en de garantie dat afspraken worden nagekomen. Dit blijkt een goede aanpak, ook uit het feit dat menig opdrachtgever steevast terugkomt bij Installatiebedrijf J.C. van den Heuvel.

Voor passende oplossingen en een professionele voltooiing van een groot aantal loodgieters -en rioleringswerkzaamheden, contacteert u Installatiebedrijf J.C. van den Heuvel. Klanten kunnen bij Installatiebedrijf J.C. van den Heuvel terecht voor onderhoud, reparaties, herstelwerzaamheden aan:

  • Sanitair, badkamer installatie
  • Riolering, zoals loodgieter, gasleidingen, waterleidingen en waterontharder
  • Daken en goten, zoals zinkwerk, dakgoten en dakgoot reparatie
  • CV ketels, CV installatie
  • Radiatoren

Ook verzorgt Installatiebedrijf J.C. van den Heuvel in samenwerking met collegabedrijven complete badkamerverbouwingen en nieuwbouw van begin tot eind. Indien u meer informatie wenst over andere werkzaamheden neem contact op met Installatiebedrijf J.C. van den Heuvel om de mogelijkheden te bespreken. Werkgebied: Numansdorp, Willemstad, Oud-Beijerland, Zuid-Beijerland, Klaaswaal, Strijen, Zuid-Holland.

Ik ben van maandag tot vrijdag van 07:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.