Adres
ABC Mensenwerk, Lisserbroek

ABC Mensenwerk
Muntstraat 141
Lisserbroek
Noord Holland

www.abcmensenwerk.nl

Trefwoorden: Administratiekantoor, Administratie, Boekhouding, Cursussen, Werkkosttenregeling, Belastingadvies, Financieel advies, Loonadministratie, Salarisadministratie, ABC mensenwerk

Rubrieken: Administratiekantoren, Financiele adviseurs, Administratie- en Belastingadvieskantoren, Workshops

Overige rubrieken:
ABC Mensenwerk, Lisserbroek

ABC MENSENWERK, Lisserbroek

ABC Mensenwerk is een klantgerichte, laagdrempelig en betrokken administratie- en belastingconsulentenkantoor, gevestigd in Lisserbroek, nabij Lisse. Een kantoor waar u uw boekhouding met een gerust hart aan kunt uitbesteden. Naast de boekhouding verzorgt ABC Mensenwerk cursussen en workshops voor de financiële- en loonadministratie. De mens en het werk staan voorop.

Het voeren van de administratie kan door veel mensen als lastig worden ervaren. Liever is de ondernemer bezig met de core business van zijn onderneming. De particulier vult zijn vrije dag liever in met zijn/haar hobby of gezin, dan bezig te zijn met het invullen van de aangifte. Voor de meeste bedrijven en organisaties zijn financiële administratie, salarisadministratie en fiscale aangelegenheden geen dagelijkse werkzaamheden. De wetgeving wordt niet eenvoudiger, maar voor ABC Mensenwerk is het dagelijks werk. Zij beschikken over bijna 25 jaren werkervaring.

Service, snelheid en betrokkenheid

Service, snelheid en betrokkenheid zijn de belangrijkste handelsmerken van ABC Mensenwerk. ABC Mensenwerk is altijd bereikbaar, voor u als klant belangrijk wanneer u snel advies nodig heeft. Zij vinden een belletje tussendoor of  's avonds om te informeren hoe het ermee staat voor u als ondernemer zeer waardevol.

ABC Mensenwerk heeft een samenwerkingsovereenkomst met Accountantspraktijk Houwaart. Zij gaan uit van een goede serviceverlening, kwalitatieve informatieverstrekking, waarbij u, de mens centraal staat.

Voor een offerte klik op deze link.