Adres

't Bustjeke
Kruisstraat 39A
Stein
Limburg

www.bustjeke.nl

Trefwoorden: Lingerie, Bh's, Rinascemento, Kleding, Stein, Limburg, Freya, Marlies Dekkers, Selmarkt, Syl

Rubrieken: Lingerie

Overige rubrieken:
't Bustjeke, Stein

Marlies Dekkers, Donna Karan, Kleine cupmaten, Grote cupmaten, Cupmaat A t/m G, Lejaby, Derkomsissar, Luxe lingerie, Badmode, Bikini's, Gideon Oberson, Ory, Badpakken

Anja´s nieuwste uitdaging heet ´t Bustjéke, vernoemd naar een onderkledingstuk uit het verleden. Deze naam staat voor een stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige speciaalzaak in Dameslingerie. Ze wist grote namen als Marlies Dekkers, der Kommissar, Aubade, Lejaby en DKNY te strikken en heeft onderdak gevonden in het dubbele winkelpandje in de historische kern van Stein.

Tevens heeft ze het merk Freya in het assortiment opgenomen voor de dames met grote cupmaten die ook modieuze onderkleding willen dragen.
We hebben lingerie van cupmaat van A t/m H.
Het persoonlijke contact met de klanten staat bij Anja hoog in het vaandel waardoor lingeriepassen niet alledaags wordt. Loop gewoon eens binnen, de koffie staat altijd klaar!

Cadeaubon

Heeft u een speciale gelegenheid en u heeft even geen origineel idee voorhanden, kom dan naar ‘t Bustjéke.

Neem voor de verandering een lingerie cadeaubon.

Vraag naar de voorwaarden: 046-4351522

Vriendinnenavond

Wilt u ook eens met vriendinnen, familie of collega's iets leuks, gezelligs en iets unieks ondernemen? Dan is een lingerieparty misschien iets voor u!

Wat houdt het in en hoe gaat het in zijn werk?

Een party is een gezellige avond bij ‘t Bustjéke. Wij bieden een avond vol gezelligheid en productinformatie over allerlei artikelen onder het genot van een hapje en een drankje. Deze party's zijn buiten de winkeltijden om zodat Anja ook persoonlijk voldoende informatie kan geven over lingerie, badmode, kleur- en stylingadviezen. Tijdens deze party kunt u geheel vrijblijvend de producten bekijken en lingerie passen. Wij zorgen ervoor dat onze winkelramen afgeplakt zijn om zo uw privacy te waarborgen.

Hoe lang duurt een party?

Een party is drie uur lang gezelligheid, vrouwenpraat en leerzame weetjes! Meestal beginnen we rond 19.00 uur, maar het is ook mogelijk om andere tijden aan te vragen. Tijdens de party krijgen de gasten ruim de tijd om vragen te stellen, adviezen in te winnen en te passen.

Wat hebben wij in ons assortiment.

Voor ieder wat wils. Voor jong en oud. Wij hebben basis lingerie en pikante lingerie. Van cup A t/m H.  sieraden,  De collectie is uitgebreid, mooi en van goede kwaliteit. Wij hebben diverse merken, zoals Marlies Dekkers, Aubade, Lejaby, Freya DKNY, Der Kommissar en veel meer.

Wat zijn de kosten van een lingerie party?

Die zijn er niet, behalve de moeite om minimaal 6 vriendinnen te verzamelen die met u mee komen voor een gezellige vrouwenavond. Diegene die zich die moeite neemt wordt op een gepaste manier beloond.

Heeft u interesse of vragen over onze lingerieparty's, dan kunt u ons natuurlijk bellen (046-4371522) of mailen (bustjeke@hetnet.nlDit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ).

Wij horen graag van u!