Regionaal zoeken
Adres
Logo
Verloskundigen Praktijk De Lelie
Pauwenburg 160 c
Lelystad
Flevoland
Vind ons op: Facebook
Trefwoorden: Zwangerschap, Voorlichtingsavond, De bevalling, Kraamtijd, Verloskundige, Kinderwens, Prenatale screening, Badbevalling, Kraamzorg , Borstvoeding
Locatie van Verloskundigen Praktijk De Lelie in Lelystad
Overige rubrieken:
Verloskundigen Praktijk De Lelie

Verloskundige Praktijk de Lelie, Lelystad

Binnen onze praktijk zijn twee enthousiaste verloskundigen werkzaam. Dit zijn Linda de Haan en Agnietha Stegenga. Tijdens de spreekuren worden zij bijgestaan door een assistente, Jos d’Arnaud. Zij is verpleegkundige.

Begeleid worden door twee vaste verloskundigen heeft als voordeel dat je elkaar tijdens je zwangerschap goed leert kennen. Je hoeft je verhaal telkens maar één keer te vertellen. Ook weet je over en weer sneller wat je van elkaar kunt verwachten.

Bovendien is het door de kleine omvang van de duopraktijk makkelijker om wat meer tijd aan elke zwangere te besteden. Hierdoor krijg je meer 'zorg op maat'. Wij bespreken alle clienten die onder onze zorg zijn met elkaar. Zo zijn wij beiden op de hoogte van je situatie.  

Onze praktijk heeft spreekuur op twee locaties:

  • Gezondheidscentrum Pauwendaal: op de eerste verdieping kan je in de gezamenlijke wachtruimte gaan zitten, je wordt dan vanzelf opgehaald door onze assistente en daarna door de verloskundige.
  • Marderhoek 62: in de centrale hal kan je gaan zitten, je wordt vanzelf binnengevraagd door de assistente of door de verloskundige.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.