Regionaal zoeken
Adres
Logo
Pannenkoekenhuis De Veldkamp
Veldkampweg 2
Epe
Gelderland
Vind ons op: Facebook Google+
Trefwoorden: Eethuis in de regio, Lekker uit eten in, Pannenkoeken eten, Pannenkoeken huis, Pannenkoeken restaurant, Feestzaal verhuur, Bruiloftsfeest, Feesten en Partijen, Groepsarrangement, Pannenkoekenrestaurant
Openingstijden:
Ma: gesloten
Di: gesloten
Wo: gesloten
Do: gesloten
Vr: gesloten
Za: 16:00 - 20:00
Zo: 14:00 - 20:00
Locatie van Pannenkoekenhuis De Veldkamp in Epe
Overige rubrieken:
Pannenkoekenhuis De Veldkamp, Epe

Pannenkoekenrestaurant De Veldkamp, Epe

Pannenkoekenrestaurant De Veldkamp is een eigentijds en sfeervolle restaurant voor jong en oud. Al meer dan 30 jaar bakken zij de pannenkoeken volgens eigen receptuur. U kunt bij restaurant De Veldkamp kiezen voor een traditioneel belegde pannenkoek, zoals de spek, appel of stroopvariant. Maar u kunt ook kiezen voor een eigentijdse topping als brie met walnoot en honing, een pannenkoek met een gebakken eitje of een seizoensvariant als wildragout met rode kool. Maar ook serveren ze zoete pannenkoeken met chocoladepasta, stukjes stroopwafel, karamelsaus en nog veel meer.

Goede service en mooie locatie (ook voor feesten)

Vanaf restaurant De Veldkamp heeft u uitzicht op twee mooie en gezellige natuurgebieden. Zo kunt u volop genieten van het mooie uitzicht, terwijl u bij ons geniet van een heerlijke cappuccino of chocolademelk bij het terras. We doen er alles aan om onze reputatie hoog te houden en onze gasten, groot en klein, te verwennen! We waren niet voor niets al eens het op 1 na lekkerste pannenkoekenrestaurant van heel het land! Ook regelt het restaurant vele evenementen op bestelling. Met name gezellige kinderfeestjes en bruiloften. Restaurant De Veldkamp zorgt voor een gezellig feest en heel veel lekkers, waaronder pannenkoeken natuurlijk! Ook biedt het restaurant u de jachtkamer aan, een aparte ruimte met een knipoog naar vroeger. Bent u met 12 personen, dan kunt u altijd reserveren voor dit geweldige ruimte!

Menu

Restaurant De Veldkamp biedt u vele gerechten aan. Zowel hartig als zoet. Hieronder ziet u kort het menu:
Hartige pannenkoeken:

  • Kaas, ham en champignons pannenkoek
  • Kaas en ananas pannenkoek
  • Kaas, tomaat, pesto en mozzarella pannenkoek

Zoetige pannenkoeken:

  • Appel en kaneel pannenkoek
  • Nutella pannenkoek
  • Banaan, poedersuiker, slagroom en chocoladesaus pannenkoek

Bent u benieuwd naar meer? Neem gerust contact op met het restaurant of neem een kijkje op de website!

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.