Regionaal zoeken
Adres
Klusserij Potters
Punter21
Barendrecht
Zuid-Holland
Rubrieken: Klussenbedrijven
Locatie van Klusserij Potters in Barendrecht
Overige rubrieken:
Klusserij Potters, Barendrecht

Wat wij doen

Klusserij Potters in Barendrecht is het ideale klussenbedrijf voor uw kleine verbouwingen, sanitairwerken en het volledige hang en sluitwerk aan uw woning of bedrijfspand. Ons klussenbedrijf is zowel voor particulieren als bedrijven werkzaam en richt zich voornamelijk op binnenwerkzaamheden. Onze klusserij is gelegen in Barendrecht en wij bedienen voornamelijk klanten in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Gorinchem, Moerdijk en Alblasserdam.

U herkent het wel, er zijn altijd wel kleine verbouwingen en klusjes aan het huis die moeten gebeuren, maar die u zelf niet uit kunt voeren of waar u zelf geen tijd voor heeft. In deze gevallen biedt Klusserij Potters de oplossing! Ons klussenbedrijf plaats onder andere uw sanitaire voorzieningen en voorziet uw woning van kleine verbouwingen. Tevens zijn wij bekwaam in het plaatsen van zeer degelijk hang en sluitwerk.

Klusserij Potters is aangesloten bij de Vlok en is lid van een geschillencommissie, welke erkend is door de vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat Klusserij Potters levert wat aan u beloofd wordt. Neem contact met ons op voor meer informatie over de werkzaamheden waaronder kleine verbouwingen die wij als klussenbedrijf voor u kunnen uitvoeren.

Ontdek nu wat Klusserij Potters voor U kan betekenen!

 

Diensten

Klusserij, klussenbedrijf, klusbedrijf, Kleine verbouwingen, Sanitair, Hang - en sluitwerk, Keukens plaatsen

 

Specialiteiten

Klusserij, Klussenbedrijf, Kleine verbouwingen