Adres
Activa Financiele Planning, Bergen op Zoom

Activa Financiele Planning
Stationsstraat 5
Bergen op Zoom
Noord-Brabant

www.activafinance.nl

Trefwoorden: Onroerend, goed, Pensioenen, Verzekering, Sparen, beleggen, Leningen, Uitvaartverzekering, Kredieten, Hypotheken

Rubrieken: Verzekeringen en Verzekeringskantoren, Beleggingen, Hypotheken, Onroerende goederen, Pensioenen

Overige rubrieken:
Activa Financiele Planning, Bergen op Zoom

Argenta verhoogt WEDEROM de spaarrente!

Argenta heeft de spaarrente verhoogt naar een hoge rente van 4,5 %! Via Activa kunt u kosteloos zowel een betaal- als internetspaarrekening openen.Voor meer informatie, klik hier.

Wij bieden spaarrekeningen en internetspaarrekeningen met hoge rente

De hypotheek op maat

Een hypotheek is tegenwoordig veel meer dan alleen de financiering van uw huis. Veel mensen gebruiken hun hypotheek als basis van hun complete financiële zekerheid. Hoe uw leven zich ook ontwikkeld. Studeren, samenwonen, trouwen, kinderen krijgen, eerder stoppen met werken; iedere levensfase brengt andere kosten met zich mee. U doet er dan ook goed aan uw financiën zo in te richten dat er een stabiele en solide inkomenspositie ontstaat, ongeacht de veranderingen in uw omstandigheden.

Objectief advies

Activa Financiële Planning is een onafhankelijk adviesbureau. Wij doen zaken met diverse toonaangevende banken en verzekeringsmaatschappijen. Daardoor zijn wij niet gebonden aan een bepaalde hypotheekvorm. Wij zetten alle mogelijke hypotheken voor u op een rijtje en adviseren u welke hypotheek het beste bij ú past. Daarbij zetten wij duidelijk uiteen welke voor- en nadelen aan iedere hypotheekvorm verbonden zijn.

De aankoop van een huis is een grote beslissing die je slechts één of een paar keer neemt in je leven. Je moet een groot bedrag financieren en zit voor vele jaren vast aan de gekozen hypotheekvorm. Wij adviseren u dan ook de financiering niet overhaast, maar met beleid te kiezen. Een goed advies levert de juiste hypotheekvorm op die ook op je toekomstige situatie inspeelt.

Onze mening is dat het van het grootste belang is dat u wéét waar u voor kiest! Vragen staan daarom vrij voor, tijdens én na het hypotheekadviesgesprek. Wij zijn er voor ú!

  • voor de aankoop van uw eerste huis
  • voor de aankoop van een nieuwbouwwoning
  • voor de aankoop van een volgend huis
  • voor de financiering van een verbouwing
  • voor de aankoop van uw huurhuis
  • voor de oversluiting van uw bestaande dure hypotheek

Informeer bij ons voor de laatste rentestanden.

Neem vrijblijvend contact op met Activa Financiële Planning voor uw hypotheekvragen.

Een passend verzekeringspakket


In het dagelijks leven loopt u risico's, dat is niet te voorkomen. Om hiervan zo min mogelijk financieel nadeel te ondervinden kunt u zich verzekeren. De autoverzekering, de inboedelverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering zijn naast de ziektekostenverzekering de meest gesloten verzekeringen. Maar heeft u dan alle risico's volledig afgedekt?

Een goed afgestemd verzekeringspakket begint met een grondige risico-analyse. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij uw situatie in kaart, waarbij wij de risico's die u loopt reëel inschatten. Vervolgens bieden wij u een verzekeringspakket op maat, tegen gunstige premies en uitstekende voorwaarden. Via het contactformulier kunt u een risico-analyse aanvragen. Ook bieden wij de mogelijkheid om een aantal verzekeringen direct online te sluiten. Uiteraard blijven wij uw vaste aanspreekpunt in geval van schade.

Up-to-date houden
Na het sluiten van een verzekeringspakket blijft het up-to-date houden een belangrijk aandachtspunt. Bij veranderingen in uw persoonlijke situatie kunt u meteen contact opnemen met ons kantoor. Zijn er wijzigingen in wet- en regelgeving, dan nemen wij contact met ú op, indien dit nodig is. Wij blijven alert zodat uw verzekeringspakket op tijd wordt aangepast en u geen nadelige gevolgen ondervindt van veranderingen. Zo bent u verzekerd van de meest optimale dekking.

 

Regel het direct online

Via ActivA Financiële Planning heeft u binnenkort de mogelijkheid om direct verzekeringen online te sluiten. Wel zo handig als u bijvoorbeeld op het laatste moment nog een reisverzekering nodig heeft.

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Mochten er bij u vragen zijn of wilt u toch liever met een adviseur overleggen neem dan contact met ons op.

Uitvaartverzekering

Uitvaart wordt een steeds kostbare aangelegenheid, niemand staat hier graag bij stil. toch wilt u uw nabestaanden niet belasten met deze hoge kosten. Via onze website heeft u de mogelijk de kosten te bereken en direct een polis af te sluiten.

Via deze link kunt u bij Monuta Uitvaartzorg en verzekeringen de kosten van uw uitvaart berekenen en direct online afsluiten.

Heeft u al een uitvaartverzekering met naturadekking van Dela dan kunt u nu via onze website extra kapitaal bijverzekeren. De standaard naturadekking is vaak onvoldoende om de kosten van een uitvaart te dekken. Via deze link komt u bij het familieplan van Dela en via deze link bij de uitvaartverzekering van Dela.