Regionaal zoeken
Adres
Logo
Hovenier Ruud Onderwater
Waterleliestraat 18
Nieuwkoop
Zuid-Holland
Trefwoorden: Tuinontwerp, Sierbestratingen, Beschroeiingen, Tuinafscheiding, Tuinadvies, Onderhoud
Rubrieken: Hoveniersbedrijven
Locatie van Hovenier Ruud Onderwater in Nieuwkoop
Overige rubrieken:
Hovenier Ruud Onderwater, Nieuwkoop
Een sfeervolle tuin met creatieve elementen waarnaar je geen omkijken hebt, zodat je optimaal van je tuin of terras kunt genieten. Daar droomt iedereen van, maar waar moet je beginnen, welke materialen kun je het beste gebruiken en welke beplanting is het meest geschikt? De oplossing van al deze vraagstukken ligt binnen handbereik!! Hovenier Ruud Onderwater beschikt binnen zijn vakgebied over een ruime ervaring en is de specialist op het gebied van tuinaanleg en onderhoud, van ontwerp tot aan bestrating en beplanting. In overleg met u wordt een uniek ontwerp opgesteld, inclusief beschoeiing, bestrating en uiteraard de beplanting, alles geheel afgestemd op uw wensen.
Kiest u voor een onderhoudsvriendelijke tuin met veel hout en natuursteen, een strakke, trendy tuin of toch liever een romantische boerentuin met veel planten, bij ons is alles mogelijk! Wij overleggen zelf met de klanten, zodat we precies weten wat zij willen. "Onderhoudsvriendelijk, dat wil eigenlijk iedereen. Als je dit combineert met creatieve elementen krijg je een heel verrassend effect. Er zijn talloze materialen op de markt, van prachtig natuursteen tot fraai houtwerk. Deze materialen kunnen allemaal worden gebruikt voor creatieve bouwwerken."
Voor ons is iedere tuin een uitdaging. Bewust hebben wij gekozen voor kleinschaligheid voor ons bedrijf. Samen met onze medewerker doen we alles zelf, van graafwerkzaamheden tot beplanting. Hierdoor kunnen wij volledige service en aandacht aan de klant schenken, zodat hun tuin of terras volledig naar hun smaak wordt ingericht.

Wilt u ook onbezorgd van uw tuin genieten, haal dan de specialist in huis die uw droomtuin zal verwezenlijken!