Adres
Onderhoudsbedrijf J. Velthuizen

Onderhoudsbedrijf J. Velthuizen
Burgemeester Kruijffstraat 71
Ridderkerk
Zuid-Holland

www.velthuizen-onderhoud.nl


Trefwoorden: Kunststofkozijnen, Dakkapellen, Kozijnen plaatsen, Sloopwerken, Houtrotherstel, Stucwerken, Tegelwerk, Keukenmontage, Deuren, Funderingen

Rubrieken: Dakkapellen, Onderhoudsbedrijven

Overige rubrieken:
Onderhoudsbedrijf J. Velthuizen, Ridderkerk

Onderhoudsbedrijf J. Velthuizen, Ridderkerk

Bent u ook op zoek naar een vakkundig bedrijf voor het plaatsen van dakkapellen, dakvensters, kozijnen en gevelmontage? Dan bent u bij  Onderhoudsbedrijf J. Velthuizen uit Ridderkerk aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen, dakvensters, kozijnen en gevelmontage. Al onze diensten voeren wij uit in de ruime regio van Rotterdam en omgeving. Naast mooi en zorgvuldig afgewerkt maatwerk, kunt u bij ons terecht voor een snelle productie tegen eerlijke prijzen. Door de jarenlange ervaring kunnen wij deze werkzaamheden snel en vakkundig realiseren.

Werkzaamheden Onderhoudsbedrijf J. Velthuizen

  • Diensten: Onderhoudsbedrijf J. Velthuizen is gespecialiseerd in dakkapellen, dakvensters, kozijnen en gevelmontage.

    Naast deze specialisaties verricht wij verschillende soorten timmerwerken, renovatie en inpandige verbouwingen aan zowel huizen als bedrijfspanden. Voor de volgenden diensten kunt u ook altijd bij ons terecht:

  • Gevelbekleding
  • Houtrotherstel
  • Systeemplafonds
  • Scheidingswanden
  • Keukens

  • Werkwijze: Wanneer de klant contact met ons opneemt, bespreken wij de situatie en welke hulp de klant precies nodig heeft. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor een bezoek. Dan komen wij bij u langs om de situatie te bekijken en stellen aan de hand van deze informatie een plan op met een vrijblijvende offerte. Uiteraard kunt u ook voor spoedgevallen bij ons terecht.

Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Onderhoudsbedrijf J. Velthuizen

Dakkapellen, Onderhoudsbedrijven, Kunststofkozijnen, Dakkapellen, Kozijnen plaatsen, Sloopwerken, Houtrotherstel, Stucwerken, Tegelwerk, Keukenmontage, Deuren en Funderingen in Ridderkerk, Zuid-Holland.
 
Offerte aanvraag / Contact opnemen