Adres

Safica
.
IJmuiden
Noord-Holland

www.paranormaalsafica.nl


Trefwoorden: Paranormaal, Helderziende, Safica, Tarotkaarten, Nieuwe, Tijdskinderen, Horoscopen, IJmuiden, Noord-Holland

Rubrieken: Helderzienden

Overige rubrieken:
Safica, IJmuiden

Paranormaal Helderziende U kunt ons ook horen op de Surinaamse radiozender Radio Shirityo Makaedra elke woensdag van 16.00 tot 19.00 uur en 's nachts van 0.00 tot 02.00 uur. Horoscopen Nieuwe Tijdskinderen Tarotkaarten

Grootheid is niet gelegen in sterk zijn, maar in juiste gebruik van kracht. Als iemand zich op een ding concentreert en zich daar niet vanaf laat brengen zal hij een sterk moverende macht bezitten. Spanning is wie u denkt dat u moet zijn, ontspanning is wie u bent.

Over mijzelf

Eigelijk ben ik mijn hele leven al paranormaal.
Het ogenblik dat ik op de aarde kwam was ik niet geaard, ik stond met 1 been op aarde en met het andere been stond ik in de hemel. Het duurde tot mijn vierde jaar,  daarna bedacht de maatschappij dat ik naar een speciaal onderwijs moest.
School heb ik moeilijk doorlopen, met onder andere logopedisten.
Men vroeg zich af waarom ik zo afwezig was. Pas op mijn twaalfde kwam er uit dat ik paranormaal begaaft ben.

Door dromen gaven de engelen de boodschappen door.

In loop der jaren gaf ik de mensen altijd raadt, en wat ze het best konden doen. Pas in 2007 heb ik echt mijn werk ervan gemaakt.
Sinds vorige maand heb ik mijn eigen telefoon- en SMS-lijn geopend in combinatie met deze website, om mensen meer van dienst te kunnen zijn.

Ik heb deze lijnen en website  geopend, puur van wege het feit dat ik graag met mensen werk.