Adres
Feest in Verve, Duiven

Feest in Verve
Marnixgijsenstraat 42
Duiven
Gelderland

www.feestinverve.nl

Trefwoorden: Schilderij Op Doek, Huwelijkscadeau, Impressie Schilder, Feestschilderij, Schilder Inhuren Feest, VIP Schilderijen, Live Schilderij, Schilder Evenementen, Live Kunst, Schilder Feesten

Rubrieken: Feesten en partijen, Schilderkunst

Overige rubrieken:
Feest in Verve, Duiven

Feest in Verve, Duiven

Ik ben Ferdinand Schönberger en maak voor u een sfeerschilderij van uw feest, live op locatie, als blijvende herinnering van een onvergetelijke dag.

Met een doek van 1.20 bij 1.00 meter of een extra groot doek van 1.50 bij 1.20 meter arriveer ik bij uw gelegenheid en maak voor u een mooi schilderij. Grotere maten zijn mogelijk in overleg. Het is een Franse stijl, rijkelijk aangevuld met verf en dikke klodderpasta.

U kunt zelf aangeven van welke kleuren u houdt, zodat het schilderij ook goed in uw huis past. Of u kijkt op de website welke kleuren bij u passen. Binnen 1 tot 3 uur is uw schilderij klaar. Ieder feest krijgt zijn eigen persoonlijke doek!

Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar ferdinandschonberger@live.nl of bellen met 06-52225626.

Op 8 december ga ik naar de Miljonair Fair, waar ik de opening op doek ga zetten. Op 1 en 2 oktober ga ik naar de Love and Married beurs in Utrecht en op 22 en 23 oktober in Rotterdam om live te schilderen. Tevens werk ik met BN'ers.

Feest in Verve is werkzaam in Amsterdam, Rotterdam, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Den Haag, Breda, Arnhem, Ede en Wageningen.

Extra trefwoorden:
Action Painter
Action Painting
Live Painting
Live Schilderen
Wedding Painter
Bruiloft Schilderen
Schilderen op bruiloften
Bedrijfsfeesten