Gasapparatuur

Gasapparatuur

Over het algemeen maken we veel gebruik van gasapparatuur, denk alleen al aan het gasfornuis. Maar ook cv-ketels, luchtverwarmers, heaters, boilers, geisers, gashaarden en gevelkachels zijn allemaal voorbeelden van gasapparatuur waar veel huishoudens gebruik van maken. Waar zouden we zijn zonder gas? Nog altijd wordt er het meest gekookt op gas en ook huizen worden meestal verwarmd met gas. Gasapparatuur moet echter wel verantwoord worden gebruikt. Dit is zelfs van levensbelang. Bent u bezitter van een woning of bedrijfspand, dan dient u goedgekeurde en veilige gasapparatuur te gebruiken. Bovendien moet u deze regelmatig laten onderhouden.

Gasapparatuur onderhoud

Het is van uiterst belang om gasapparatuur goed te onderhouden. Dit ten behoeve van de werking en bovenal veiligheid van het gebruik ervan. Als eigenaar van een woning of bedrijfspand kunt u meestal ook een onderhoudscontract afsluiten, zodat u op de juiste tijden onderhoud laat verrichten tegen een doorgaans lager tarief. Denk hierbij aan preventief onderhoud, periodiek onderhoud, maar ook storingen of andere calamiteiten. Ook krijgt u advies over verantwoord gebruik van uw gasapparatuur. Achterstallig onderhoud of een technisch probleem kunnen namelijk levensgevaarlijke situaties veroorzaken, zoals brand, een explosie of koolmonoxidevergiftiging.

Gasapparatuur aanschaffen

Bij de aanschaf van gasapparatuur wilt u natuurlijk professioneel advies over de eigenschappen ervan en het gebruik ervan. Denk aan de volgende producten:

  • Gasdrukregelaar
  • Gaskousjes
  • Gaslamp
  • Gasslang
  • Kooktoestel
  • Slangklemmen

Voor u gevonden Gasapparatuur

Atlas Copco Ketting Marine Center BV

Maxwellstraat 1, IJmuiden

Luchtdrogers en filters, Compressoren

CB Gasmetingen & Bedrijfsdiensten

Europalaan 114, Enschede

Overijssel, Twente, Hengelo, Oldenzaal, Haaksbergen, Rijssen

Chargertech

De Beukums 59, Boxtel

Compressoren, Tuning

Ingersoll-Rand Netherlands B.V.

Produktieweg 10, Zoeterwoude

Compressoren, perslucht, Filtratie, Onderhoud, Energie

Buveco BV

Jan van der Heydenstraat 50, Bleiswijk

Gasapparaten en artikelen-reparatie en onderhoud

SDS Import

Bilderdijklaan 92, BILTHOVEN

Gasapparaten en artikelen-reparatie en onderhoud

Regionaal zoeken

Klik op de kaart en zoek regionaal op bouwondernemingen

Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Overige rubrieken