Regionaal zoeken
Adres
Logo
Fotografie Gerard Helt
Nachtegaalstraat 29C
Utrecht
Utrecht
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Portretfotografie, Reclamefotografie, IndustriŽle fotografie, Fashion fotografie, Architectuurfotografie, Culinaire fotografie, Landschapsfotografie, Glamourfotografie, Zwangerschapsfotografie
Rubrieken: Fotografie
Locatie van Fotografie Gerard Helt in Utrecht
Overige rubrieken:
Fotografie Gerard Helt, Utrecht

Fotografie Gerard Helt, Utrecht

Allround fotostudio

Gerard Helt fotografeert voor grote en kleine bedrijven en voor particulieren. Opdrachtgevers, die niet over een nacht ijs gaan. Die niet louter beeldmateriaal kopen, die kiezen voor creativiteit en ervaring van de professionele fotograaf.

Gerard Helt beschikt over een volledig geoutilleerde fotostudio nabij het centrum van Utrecht met voldoende, vrije parkeerruimte. Hij is in staat om uw diensten en producten met een hoge attentiewaarde te visualiseren. De opdrachten worden desgewenst in de studio of op locatie uitgevoerd.

Na meer dan 35 jaar werkzaam als fotograaf blijft hij liefhebber van mooie dingen: mensen (mooi van buiten ťn van binnen), bijzondere gebouwen, boeiende objecten. Alles wat Gerard fascineert fotografeert hij begeesterd. U kunt terecht voor disciplines als:

En niet te vergeten fotografie van producten voor webshops, LinkIn etc. Door iedere setting goed te regisseren, door zijn creativiteit en geraffineerd gebruik van licht bereikt hij hoogstaande eindproducten.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Portretfotografie