Fitnessapparatuur

Fitnessapparatuur

Fitness is populair, in de sportschool maar ook thuis. Fitnessapparatuur van hoge kwaliteit is hierbij een must. Niet alleen sportscholen kopen en huren fitnessapparaten, ook particulieren hebben dikwijls fitnessapparatuur in huis. Soms tref je een heuse sportschool aan, bijvoorbeeld in de kelder of er is een kamer speciaal gereserveerd voor een paar fitnessapparaten. Fitnessapparatuur is erop gericht specifieke spiergroepen te gebruiken en blessures te voorkomen. Uiteraard is gespierder worden of een strakker lichaam krijgen minstens zo vaak het doel.

Fitnessapparaten kopen en huren

De fitnesswereld is letterlijk en figuurlijk continu in beweging. Fabrikanten in fitnessapparatuur gaan hierin mee met de ontwikkeling van hun fitnessapparaten. Doorgaans komt de volgende fitnessapparatuur het meeste voor:

  • Crosstrainer: bestaat uit een vliegwiel met daarop twee loopplanken die in verbinding staan met hendels voor je armen.
  • Dumbels: kleine tot grote gewichten die je op zichzelf gebruikt of om andere oefeningen te verzwaren.
  • Hometrainer: erg populair voor de thuistrainers, ook voor revalidatie. Je zit hierbij op een fiets.
  • Krachttrainingsapparaten: hier bestaan vele varianten op zoals de leg press speciaal voor de benen, of het krachtstation waarmee je meerdere oefeningen kan uitvoeren.
  • Loopband: van lopen tot joggen en rennen. Ook dit apparaat is geschikt voor revalidatie.
  • Roeier: alsof je het kanaal door roeit! Erg goed voor je armspieren, maar ook voor je buikspieren, rugspieren, zijspieren en bovenbenen.

Naast kopen bestaat ook de mogelijkheid fitnessapparatuur te huren. In sommige gevallen kan dit gunstig zijn, bijvoorbeeld omdat je niet direct duizenden euro's hebt om een defect maar onmisbaar fitnessapparaat te vervangen.

Fitnessapparatuur voor de doe-het-zelver

Vooral als je helemaal niet aan beweging doet is fitnessapparatuur thuis een uitkomst. Met een beetje discipline fiets je regelmatig even op je hometrainer voor de televisie, met een boekje of met je favoriete muziek. Fitnessapparatuur thuis kost veel minder moeite en tijd dan naar de sportschool gaan. Bovendien kost het je op lange termijn ook minder geld. Het is misschien even investeren, maar trek daar maanden abonnementsgeld aan de sportschool vanaf en je sport op een gegeven moment gratis!

Voor u gevonden Fitnessapparatuur

Cityfitness

Klokkeluidestraat 6, Almere

Fitness, Almere, Nagelstudio, Turksstoombad, Internetcafe, Adviesbureau, Gewichtproblemen, Zonnetempel, Dieet

Cityfitness

Klokkeluidestraat 6, Almere

Fitness, Almere, Nagelstudio, Turksstoombad, Internetcafe, Adviesbureau, Gewichtproblemen, Zonnetempel, Dieet

J. van der Loo h.o.d.n. Curves Fitness

Lemelerberg 11, Alphen aan den Rijn

Fitnesscentra, Fitnessapparatuur

Puur Fitness

Artemisstraat 6, Tilburg

Fitness, Fitness groepslessen, Personal training, Sportschool, Cardio en krachttoestellen, Jeugdfitness, Spinning Zumba, Bodypump

Zonnecentrum Carma

Corridor 5, Veghel

Zonnebanken, Gezichtsbruiners, Fitness, Sauna

Regionaal zoeken

Klik op de kaart en zoek regionaal op bouwondernemingen

Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in ...
Overige rubrieken