Fietsenstalling

Fietsenstalling

Daar kom je aan op je spiksplinternieuwe fiets. Gelukkig wacht daar de fietsenstalling. Om hem nu aan een lantaarnpaal te ketenen. Tegen een zacht prijsje, of soms zelfs voor niks, weet je zeker dat je fiets de hele dag veilig staat. Mocht je dagelijks je fiets willen stallen, bijvoorbeeld bij het treinstation, dan is een voordelig abonnement vaak mogelijk. Maar het zogenaamde fietsparkeren houdt meer in dan een fietsenstalling. Er bestaan vele soorten standaards, beugels, rekken en kluizen om je fiets in de parkeren. Bedrijven die van fietsparkeren hun specialisatie hebben gemaakt bieden alles aan op dit gebied, van een fietsklem tot een complete fietsenstalling.

Fietsparkeren

Met een land vol fietsen spelen in fietsparkeren gespecialiseerde bedrijven hier handig op in met de meest geavanceerde fietsparkeersystemen en accessoires. Denk aan:

 • Fietsstandaards: voor bijvoorbeeld een winkelstraat of appartementencomplex. Fietsstandaards bestaan er voor verschillende mogelijkheden, parkeren via het wiel of zadel.
 • Fietsaanleunbeugels: in verschillende vormen, afmetingen en kleuren.
 • Fietsenrekken: van klein en standaard voor in je voortuin tot grote luxueuze voor een betaalde fietsenstalling.
 • Fietsklemmen: klein en compact. Je bevestigt ze in de muur of in de grond. In verschillende maten, voor gewone en dikkere fietsbanden.
 • Fietskluizen: je fiets kan helaas in plaats van gestolen ook vernield worden. In een fietskluis staat je fiets veilig en droog.
 • Overkappingen: heerlijk als je je fiets niet alleen in een rek kan plaatsen, maar ook droog terugvindt.
 • Dubbellaags fietsparkeren: dubbel zoveel ruimte met het tweelaags fietsparkeren. Vooral in drukke steden een must.
 • Volledig geautomatiseerd fietsparkeersysteem: geen mannetje dat je fiets markeert en je het nummertje geeft, maar vanaf het stallen tot het ophalen volledig geautomatiseerd en bewaakt.

Service fietsenstalling

Een fietsenstalling, vooral die bij het centraal station van een stad, is vaak meer dan alleen een fietsenstalling. Zo kan je vaak ook terecht voor:

 • Fietsverkoop: zowel nieuwe als tweedehands fietsen.
 • Fietsreparatie en -onderhoud: hier koop je fietsaccessoires en laat zo nodig je fiets repareren. Vaak fiets je nog 's avonds weg met je gerepareerde fiets.
 • Fietsverhuur: soms is het ook mogelijk een fiets te huren, bijvoorbeeld een OV-fiets. Met deze makkelijke fiets leg je het laatste stukje van je reis af.

Voor u gevonden Fietsenstalling

J.D. Langelaar

Dorpsstraat 12, Woudenberg

Betaalde, stalling, Bewaakte, stalling, Woudenberg, Utrecht

Willemstraat Bike

Willemstraat 22, Utrecht

Neem telefonisch kontakt op voor een reparatie op afspraak.

Regionaal zoeken

Klik op de kaart en zoek regionaal op bouwondernemingen

Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in ...
Overige rubrieken