Regionaal zoeken
Adres
Logo
Grand Labor
De Meent 14
Lelystad
Flevoland
Trefwoorden: Bruiloften, Congressen, Partijen, Bijeenkomsten, Feesten, Zalen, Verhuur, Flevoland, Catering
Locatie van Grand Labor in Lelystad
Overige rubrieken:
Grand Labor, Lelystad

Grand Labor biedt geweldige ruimtes voor het vieren van uw huwelijksfeest, congressen, partijen, recepties en bijeenkomsten.

We zijn een jong bedrijf, vol energie en met openheid voor continue nieuwe tendensen. Wij ontvangen u graag op partylocatie GRAND LABOR voor een rondleiding en uitleg over de mogelijkheden. U heeft uiteraard uw eigen ideeŽn over de invulling van uw dag. Graag maken wij, geheel vrijblijvend, voor u een offerte op maat, volledig afgestemd op uw wensen! U zult aangenaam verrast zijn voor wat allemaal binnen uw budget mogelijk is. Wij willen graag meewerken om het de mooiste dag van uw leven te maken.

Wij proberen er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken waar u uw verdere leven met plezier op terug kijkt. Grand Labor leent zich uitstekend voor een vorstelijk feest. Alle ingrediŽnten voor een geslaagde dag zijn in huis. Wij leggen alvast de rode loper voor u uit.

Grand Labor is rustiek gelegen in het centrum van LELYSTAD met grote parkeerplaats. Gemakkelijk met de autoís en openbare vervoer. De Central station ligt enkele minuten loopafstand van onze zaal.

Bruiloften

Nadat u elkaar het ja-woord heeft gegeven wilt u dit graag delen met uw familie en vrienden.

Daarom bestaat bij ons de mogelijkheid om een receptie en /of bruiloftsfeest te houden.Het zal een dag zijn om nooit meer te vergeten.