Regionaal zoeken
Adres
Logo
Tappie DaniŽl
Scholeksterstraat 33
Venlo
Limburg
Vind ons op: Facebook
Trefwoorden: All in biertap verhuur, Feest, Biertap verhuur, Mobiele tap installatie, Evenementen, Bier, Drankverzorging, Ranja tap verhuur, Barkrukken verhuur, Feesttent verhuur
Rubrieken: Feestartikelen, Bieren
Locatie van Tappie DaniŽl in Venlo
Overige rubrieken:
Tappie DaniŽl, Venlo

Tappie DaniŽl, Venlo

Bent u jarig en wilt u er een knalfeest van maken? Dan bent u bij Tappie DaniŽl aan het juiste adres.† Heeft u een feestje te vieren dan kunt u bij Tappie DaniŽl een mobiele biertap huren. Geen gedoe met kratten bier maar een heerlijk koud getapt pilsje vanuit onze mobiele biertap. Dit maakt uw feest helemaal compleet. We beschikken over verschillende soorten biermerken. Informeer naar ons ruime keuze uit ons assortiment bier soorten.

Werkzaamheden Tappie DaniŽl

  • Mobiel buffet: De mobiele buffetten die wij voor u klaar hebben staan zijn voorzien van een tapkraan, spoelbak en aansluiting voor stromend water en afvoer. Wij leveren de bar compleet met koolzuur en glazen.
  • Bezorging: In een straal van 15 kilometer vanaf de regio Venlo bezorgen wij geheel gratis de biertap. Woont u buiten het gebied dan berekenen wij een vergoeding van 0.30 cent per gereden kilometer. Wij zorgen voor de aansluiting van de biertap.

    Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op.


    Tappie DanielOfferte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.