Regionaal zoeken
Adres
Logo
DT-Domotica
Tarweweg 7M
Nijmegen
Gelderland
Vind ons op: Facebook Google+
Trefwoorden: Domotica systemen, Huisautomatisering, Lichtbediening, Open haard bediening, Domotica Energiebesparing, Ledverlichting, Beveiligingssystemen, Bewakingscamera, Datanetwerken, Alarminstallatie
Locatie van DT-Domotica in Nijmegen
Overige rubrieken:
DT-Domotica, Nijmegen

DT-Domotica in Nijmegen, voor al uw domotica systemen

Bij DT-Domotica in Nijmegen kunt u terecht voor al uw domotica en beveiligingssystemen. Met domotica systemen kunt u uw huis slimmer maken en door de huisautomatisering een groter comfort beleven. Ledverlichting in verschillende soorten en maten is hier ook beschikbaar. Door automatisering in uw huis toe te passen is lichtbediening en open haard bediening vanaf een centraal punt mogelijk. Datanetwerken worden volgens de juiste normen door DT-Domotica geïnstalleerd. Ook maakt het team beveiligingssystemen op maat. Met een alarminstallatie en bewakingscamera bent u verzekerd van meer veiligheid op uw terrein. Via domotica energiebesparing kunt u uw huis slimmer maken, maar ook energie besparen door apparaten die zichzelf uitschakelen.

Diensten bij DT-Domotica

Ledverlichting van DT DomoticaDT-Domotica heeft een passie voor techniek. De professionals hebben al jarenlange ervaring als het gaat om domotica. De engineers hebben in veel elektrotechnische sectoren gewerkt en bezitten alle nodige certificaten en diploma’s. Daarom staan ze garant voor kwaliteit. Het team verzorgt onder andere de volgende diensten:

Domotica of huisautomatisering bij u thuis

Domotica in Nijmegen

Domotica heet ook wel huisautomatisering. Zo kunt u bijvoorbeeld de verwarming in uw woning op werk inschakelen zodat u thuiskomt in een warm huis. Ook kunt u vanuit een centraal punt in uw huis alle verlichting uitschakelen of inschakelen. Niet alleen ervaart u veel meer gemak en comfort thuis, verder bespaart het u energie. Met het systeem kunt u handmatig of automatisch apparaten uitschakelen. Als er bijvoorbeeld voor 10 minuten geen beweging door de verlichting wordt gedetecteerd schakelt de verlichting zichzelf automatisch uit. Een andere duurzame optie  is ledverlichting, dit is in verschillende soorten en maten toe te passen bijvoorbeeld in allerlei kleuren. DT-Domotica legt ook datanetwerken voor u aan om data te kunnen onderbrengen en transporteren vanuit een centraal punt. 

Beveiligingssystemen door DT-Domotica

Een verhoogde veiligheid wordt steeds belangrijker en de beveiligingssystemen van DT-Domotica kunnen hieraan bijdragen. Een camerasysteem van DT-Domotica is een goede uitkomst bijvoorbeeld een camerasysteem waarmee u altijd kunt zien wie er op uw terrein is of camera’s met gezichtsherkenning. De camerasystemen kunnen ook opnames maken die u in hoge kwaliteit kunt terugkijken. Met de intercom systemen van DT-Domotica zorgt u voor meer veiligheid zodat u altijd weet wie er bij u aan de deur staat bijvoorbeeld bij uw bedrijf of woning. Via het intercomsysteem communiceert u met een persoon die aan de deur staat. Bij DT-Domtica in Nijmegen kunt u terecht voor al uw beveiligings- en domoticasystemen verzorgt door professionals met jaren van ervaring.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

Ook voor beveiligingssystemen waaronder alarminstallaties kunt u bij ons terecht

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.