Regionaal zoeken
Adres
Logo
Westfriese Deuren Service
Mahonialaan 20
Heerhugowaard
Noord-Holland
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Dockshelters, Rolluiken, Garagedeuren, Snelroldeuren, Zonwering, Terrasoverkappingen, Branddeuren, Industriedeuren, Markiezen, Kanteldeuren
Locatie van Westfriese Deuren Service in Heerhugowaard
Overige rubrieken:
Westfriese Deuren Service, Heerhugowaard

Westfriese Deuren Service, Heerhugowaard

GaragedeurenWestfriese Deuren Service staat 24 uur per dag klaar voor bedrijf en particulier. Dit jonge en ambitieuze bedrijf richt zich op het verlenen van service, onderhouden, plaatsen en verantwoord aanpassen van overhead, garage- en industriedeuren voor particulieren en de industrie.

Tevens hebben wij de nodige ervaring met het plaatsen van zonwering en rolluiken en met het verlenen van de service daarvan. Wij zijn niet merk gebonden, maar hebben wel de nodige kennis om elk merk deur/zonwering of rolluik te kunnen onderhouden en hier service op te verlenen.

TerrasoverkappingReeds diverse grotere en kleinere bedrijven vertrouwen op de service van Westfriese deuren service. Wij zijn in de afgelopen 3 jaar uit gegroeid tot een betrouwbare partner voor een legio van prominente bedrijven: Zo zijn wij leverancier van Noord-Hollands grootste afvalverwerker, diverse transportbedrijven, gemeentes, agrarische bedrijven, autobedrijven en brandweer korpsen.

Diensten

Westfriese Deuren Service biedt de volgende diensten aan:

  • Garagedeuren zoals sectionaal, kanteldeuren, openslaande deuren, roldeuren en aandrijvingen.
  • Industriedeuren
  • Brandwerende deuren
  • Rolluiken
  • Zonwering zoals screens en serre overkappingen.
  • Dock equipment
  • Terrasoverkapping

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.