Adres
Hediemee B.V., Voorthuizen

Hediemee B.V.
Gerard Doustraat 68
Voorthuizen
Gelderland

www.hediemee.nl

Trefwoorden: Detachering, Detacheringsburo, Uitzendburo, Kwaliteit, Betrouwbaar

Rubrieken: Detacheringsbureau

Overige rubrieken:
Hediemee B.V., Voorthuizen

Wij zijn een detacheringsbedrijf, wat personeel uitleent. Omdat het beter kan en moet.

Hediemee-Fresan is een detacheringsbureau in de industriële dienstverlening en is actief bij diverse bedrijven in uiteenlopende branches. Ons doel is samen met onze klanten mee te denken en mee te werken. Wij  een goede communicatie, begeleiding en motivatie van essentieel belang is om bij onze klanten vakwerk van hoge kwaliteit af te leveren.

Wat kan Hediemee-Fresan uw bedrijf bieden? Vooral gemotiveerde en enthousiaste krachten, die ingezet kunnen worden ter ondersteuning in de productie van uw bedrijf.

Hediemee-Fresan heeft voor elke klus of project de juiste mensen en ervaring in huis. De begeleiding van onze krachten geschiedt door onze personeelsmanagers dhr. van Meerveld en dhr.Langerak  Met een vast en vertrouwd aanspreekpunt binnen onze organisatie kunt u altijd rekenen op gemotiveerde medewerkers.

Door onze grote groep krachten hebben wij een diversiteit aan kennis en ervaring in huis, waardoor wij flexibel op de werkvloer zijn. Tevens bieden wij de mogelijkheid de productieleiding of de algehele productie te verzorgen.

Meer weten? Neem contact met ons op of bel
naar: 0342 – 47 45 97.