Adres
Salarisjobs bv, Rotterdam

Salarisjobs bv
Boompjes 412
Rotterdam
Zuid-Holland

www.salarisjobs.nl

Trefwoorden: salarisadministrateur, salarisadministrateurs, detacheringsalaris administrateur, tijdelijke salarisadministrateur, interim salarisadministrateur, payroll, loonadministratie, beloningsadviseur, salarisverwerking, salaris verwerken

Rubrieken: Detacheringsbureaus, Detacheringsbureau, Salarisadministratie

Overige rubrieken:
Salarisjobs bv, Rotterdam

https://www.uw-adres.nl/_images/upl/r6740913/top.jpg

Salarisjobs is uw partner voor de tijdelijke invulling van een salarisadministrateur op uw salarisadministratie. Salarisjobs zoekt voor u een tijdelijke salarisadministrateur die bij uw wensen aansluit.

Door onze jarenlange ervaring met alle facetten van de salarisadministratie kunnen wij uw wensen vertalen in specifieke vaardigheden en kennis die verder gaan dan de doorsnee eisen van een functieprofiel. De moderne salarisadministrateur moet naast een gedegen opleiding ook beschikken over de juiste communicatieve en sociale vaardigheden. De invulling van salarisadministratieve vacatures is maatwerk en geen standaard oplossing!

Wij beschikken over interim salarisadministrateurs op alle niveaus, van een interim junior salarisadministrateur tot een interim teamleider salarisadministratie of payroll manager.

Onze salarisadministrateurs hebben alle hun eigen specialiteit en ervaring. Dit kan kennis en ervaring zijn van een bepaalde branche (bijvoorbeeld overheid, zorg en/of bedrijfsleven) tot kennis en ervaring met verschillende salarispakketten van (ADP, SAP, Beaufort, DBS, Emis, Loga, Loket, Cobra, Unit4 en Afas).

Salarisjobs is een van de weinige professionele organisaties in Nederland welke zich uitsluitend bezig houdt met het detacheren van salarisadministrateurs!

Deskundigheid en betrokkenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Onze jarenlange salarisadministratieve ervaring maakt ons tot een intermediair die alle specifieke kenmerken van de salarisadministratie kent. Wij zijn een gewaardeerde partner voor onze opdrachtgevers en kandidaten. U kunt de salarisverwerking in goed vertrouwen over laten aan onze ervaren salarisadministrateurs!

Salarisjobs organiseert regelmatig bijeenkomsten voor salarisadministrateurs en beloningsadviseurs. Deze bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk en worden gewaardeerd door het Nirpa. Voor meer informatie, programma en inschrijven zie verder op deze website.

Mocht u informatie willen over salarisadministratieve zaken kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met Salarisjobs.