Regionaal zoeken
Adres
Logo
De Lummel Vergaderruimtes Noord-Brabant
Dominicanenstraat 20
Langenboom
Noord-Brabant
Trefwoorden: Vergaderaccommodatie, Vergaderruimtes, Accommodatie, Heidagen, Logeeraccommodatie, Teambuilding, Groepsaccommodatie, Rolstoel vriendelijk
Rubrieken: Vergadercentra
Locatie van De Lummel Vergaderruimtes Noord-Brabant in Langenboom
Overige rubrieken:
De Lummel Vergaderruimtes Noord-Brabant, Langenboom
 Welkom bij de Lummel

Logeer-en doeboerderij "de Lummel" is gelegen in het Brabantse land. Deze langgevelboerderij is gebouwd in 1928 en biedt plaats aan ruim 20 personen. In het achterhuis van deze boerderij is een sfeervolle ruimte gecreeerd waar ieder zich thuis zal voelen en waar vele gezellige uurtjes kunnen worden doorgebracht.

Een wandeling door onze site geeft u een goed beeld van deze logeeraccommodatie, mocht er behoefte bestaan er een doe-verblijf van te maken dan zijn in overleg diverse arrangementen mogelijk.

Een folder is op aanvraag beschikbaar.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 faciliteiten
"De Lummel" beschikt over de faciliteiten om het u als gast zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken.
Zo is de gehele accommodatie voor iedereen goed begaanbaar. Inpandig zijn er nauwelijks drempels, alle deuren zijn extra breed en de badkamer is ruim van opzet incl. aangepast toilet en wastafel. Ook de keuken is ruim van opzet en van alle gemakken voorzien.
Het buitenterrein is deels verhard en goed verlicht waardoor ook dit voor iedereen goed toegankelijk is. Een paar aangepaste speeltoestellen zorgen voor speelplezier voor iedereen.

Mocht u er een doe-verblijf van willen maken, zoals het houden van een vergadering, cursus of presentatie dan zijn ook hiervoor, op aanvraag, de voorzieningen aanwezig, denk aan flap over,projectiescherm ed. .

Heeft u andere wensen zoals het verstrekken van maaltijden, het leveren van de boodschappen voor een koel drankje bij aankomst of het organiseren van willekeurige activiteiten, dan kunt u prima bij "de Lummel" terecht.

Zelfs al heeft u behoefte aan extra zorg dan kunnen wij u een passend aanbod doen.