Adres
Silvana's Cardio & Fitness Center, Leusden

Silvana's Cardio & Fitness Center
Burgemeester de Beaufortweg 63
Leusden
Utrecht

www.silvanafitness.nl
www.fituitdefile.nl


Trefwoorden: Bedrijfsfitness, Fitness, Personal, training, Musicals, Allround, fitness, Arobic, Beauty, Leusden

Rubrieken: Consultancybureaus, Chemische Reiniging, Zelfklevende Materialen

Overige rubrieken:
Silvana's Cardio & Fitness Center, Leusden

Silvana's Cardio en Fitness Center | Leusden

Hartelijk dank voor uw interesse in onze studio. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en ik hoop dat u uit de informatie, die belicht wordt op onze internetsite iets kunt vinden dat bij u en/of uw bedrijf past. Uiteraard willen de medewerkers van de studio uw vragen mondeling toelichten en u assisteren bij het maken van uw keuze. U kunt ook een afspraak maken voor een intake gesprek.

De ervaring op het gebied van beauty, allround fitness/aerobic en dans voor zowel consument/bedrijven als docenten geeft ons bedrijf kwaliteit en onze medewerkers proberen dat zowel in onze inidviduele als in de groepstrainingen door te voeren. Diverse producenten van talkshows en uitgeverijen doen vaak een beroep op onze know how en een aantal bedrijven, scholen en sportclubs in de direkte omgeving hebben onze studio ontdekt en maken gebruik van onze faciliteiten.

Onze fitness studio is uitgerust met moderne krachttrainingsapparatuur samengesteld door Zweedse sportfysiotherapeuten, terwijl onze cardiofitness apparatuur van Technogym de finishing touch geeft. Onze eenvoudige aerobiczaal is uitgerust met een verende aerobicvloer en wij beschikken over diverse attributen om onze trainingen zo afwisselend mogelijk te maken. De danstrainingen vinden tevens in de aerobiczaal plaats, die uitgerust is met een verantwoorde airconditioning.

Onze instructeurs zijn allen gediplomeerd of stagedocent van een aerobic/fitness opleiding, Wij verzorgen zelf ook opleidingen voor aerobic/fitness instructors. Ze stellen zelf hun programma’s samen, die niet langer duren dan 6 weken. Deze programma’s zijn afwisselend en verantwoord en hebben hun eigen identiteit/kreatieviteit. Tevens hebben wij assistentie van een fysiotherapeut. Verder verzorgen wij mode/dansshows en kunt u bij ons terecht voor beursassistentie.

Na uw training kunt u ontspannen in de sauna, onder de zonnebank, dames kunnen een schoonheidsbehandeling afspreken of u kunt gewoon een drankje nemen in de gezellige ontspanningsruimte.

Een aanrader is onze complete musicalopleiding, die we voor zowel jeugd als volwassenen aanbieden. We beginnen meestal snel na de zomervakantie met deze seizoenscursus. Kijk snel naar onze web info. U kunt de folder ook aanvragen via martine@silvanafitness.nl. Vermeldt uw naam, adres en postcode, zodat we u de folder kunnen toesturen.

Veel succes met het maken van uw keuze.

Martine Silvana (CV)