Regionaal zoeken
Adres
Logo
HS Multistaal B.V.
Stoomtramweg 114
Rotterdam
Zuid-Holland
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Personeelsdiensten, Consulent, Lasser, IJzerwerker, Detachering, Werving en selectie, Bankwerker, Pijpfitter, Slijper
Rubrieken: Uitzendbureaus
Openingstijden:
Ma: 09:00 - 17:00
Di: 09:00 - 17:00
Wo: 09:00 - 17:00
Do: 09:00 - 17:00
Vr: 09:00 - 17:00
Za: gesloten
Zo: gesloten
Locatie van HS Multistaal B.V. in Rotterdam
Overige rubrieken:
HS Multistaal B.V.

HS Multistaal B.V., Rotterdam

Bij HS Multistaal bent u verzekerd van vakkundig personeelHS Multistaal kunt u zien als een uitzendbureau voor werknemers uit de metaalindustrie. Bent u dus op zoek naar vakkundige vaste of tijdelijke werknemers in de metaalindustrie? Doet u dan een beroep op HS Multistaal. Sinds 2005 bestaan wij en nog steeds groeien wij verder. U bent er bij ons van verzekerd dat u een werknemer krijgt die perfect aansluit op uw openstaande vacature. Grote bedrijven zoals IHC Merwede, Hollandia, Heerema Zwijndrecht, Mercon Steel Structures Gorinchem maar ook kleinere constructiebedrijven gingen u al voor. Bovendien is HS Multistaal NEN gecertificeerd.

De voordelen van HS Multistaal

Als u kiest voor HS Multistaal kiest u voor verschillende voordelen. Zo hebben wij al jarenlange ervaring in de branche en hierdoor kennis van zaken. Wij zetten ons zowel in voor grotere als kleinere bedrijven en wij staan garant voor de beste kandidaat voor uw openstaande vacature. Bovendien groeien wij nog altijd door wat een teken is van een gezond bedrijf.

Werkwijze HS Multistaal

Bij HS Multistaal werken wij via een vaste werkwijze. Onze werknemers selecteren wij op basis van hun certificaten. Zo moeten lassers bijvoorbeeld minimaal de 6g en 6gr certificaten in hun bezit hebben. Bovendien vinden wij het ook belangrijk dat onze werknemers een ruime ervaring in het vak hebben. Weten we het bij sommige werknemers niet zeker? Dan testen wij hen in ons atelier. Op die manier bepalen wij of de werknemers voldoen aan onze hoge eisen.

HS Multistaal B.V. beschikt over de VCU Certificering, de NEN Certificering en de Stichting Normering Arbeid.

Gecertificeerd personeel in de metaalindustrie

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.