Confectie - productie

Confectie

Confectie maakt het mogelijk onszelf te kleden en ons huis in te richten voor een prettige prijs. Zo bestaat het grootste deel van de kledingmarkt uit confectiekleding, oftewel prêt-à-porter. Dit in tegenstelling tot maatkleding, dat modehuizen zoals Chanel vooral verkopen. Als eigenaar van bijvoorbeeld een kledingzaak heeft u een deskundig confectie productiebedrijf nodig, dat precies de door uw klanten gewenste confectie levert.

Soorten confectie

Bij confectieproducten kunt u denken aan:

  • Kleding voor dames, heren en kinderen. Denk hierbij aan vrijetijdskleding, zoals jassen, jurken, broeken en badkleding, gelegenheidskleding, zoals bruidsjurken, galakleding en carnavalskleding, en bedrijfskleding voor bijvoorbeeld de beveiligingssector, gezondheidssector of horeca.
  • Schoenen en laarzen.
  • Interieurproducten, zoals overgordijnen, vitrage, kussenslopen, dekbedovertrekken, grand foulards, tafelkleden, zakdoeken, servetten, hoeslakens, slaapzakken, stoelhoezen of lampenkappen.
  • Specifieke producten, zoals inlegzolen, steunzolen en steunkousen.

Confectie productiebedrijven

Confectie productiebedrijven hebben gekwalificeerde ontwerpers in dienst, die samen met u tot een ontwerp komen. Zij beschikken over kennis van de technische mogelijkheden van een product. Daarnaast zijn zij op de hoogte van de laatste trends. Confectie productiebedrijven beschikken over moderne apparatuur en systemen om kwalitatieve producten te kunnen afleveren.

Confectiekleding bijvoorbeeld wordt ontworpen met systemen als CAD/CAM, LECTRA of INVESTRONICA. De ontwerper scant het ontwerp in, het systeem zet het om in technische gegevens en communiceert deze naar de productieafdeling. Moderne apparatuur, zoals twee naalden naaimachines en aanzetmachines voor knoopsgaten en knopen, zorgen voor kwalitatieve massaproductie.

Bij verdere diensten van confectie productiebedrijven kunt u denken aan:

  • borduursels;
  • wassing na productie, zoals stone-washed bij spijkerbroeken;
  • verkreukelen;
  • levering compleet met label en prijskaartje;
  • levering opgevouwen of op hanger;
  • enzovoort.

U ziet het, maatkleding overtreft allang niet meer de confectie van nu!

Voor u gevonden Confectie - productie

S Fashion Group

De Limiet 19, Vianen

detailhandel, groothandel, confectie, productie, vianen

Regionaal zoeken

Klik op de kaart en zoek regionaal op bouwondernemingen

Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in ...
Overige rubrieken