Carrosserie- en wagenbouw

Carrosseriebedrijven

Zoekt u een oplossing voor transport? Carrosseriebouwbedrijven realiseren voor u de meest uiteenlopende transportoplossingen voor professioneel wegvervoer. Dit betreft zowel maatwerk als serieproductie, zoals ambulances en koelwagens. Carrosseriebouwbedrijven zijn ook op de hoogte van de wettelijke regelgeving en eisen waarmee zij rekening moeten houden bij de bouw van transportoplossingen, zoals het gewicht en de geluidsnormen. Daarnaast kunnen carrosseriebedrijven u ook enkel voorzien van advies.

Producten, soorten carrosserieën


De carrosserie is als het ware het skelet, de basis, waarop een voertuig verder wordt uitgebouwd. De resterende onderdelen, zoals de wielen, de motor en het interieur, worden hierop naar keuze gemonteerd. Carrosseriebedrijven realiseren een uitgebreid assortiment aan carrosserieën, passend op wagens van alle merken. Denk aan geïsoleerde of lichtgewicht carrosserieën. Carrosseriebedrijven beschikken vaak over hun eigen specialisaties. Zo kunt u bij het ene carrosseriebedrijf uitstekend terecht voor oldtimers en bij het andere weer voor vrachtwagens.

Service, schade en onderhoud

Bij carrosseriebedrijven bent u ook aan het juiste adres voor controle, onderhoud en reparatie van alle voorkomende carrosserie- en trailerschades, eventueel op locatie. Denk aan diensten zoals controle en onderhoud van de laadklep, de zogeheten Laadkleppen Periodieke Keuring (LPK). Ook kunt u bijvoorbeeld uw oldtimer laten restaureren of een voeruig laten overspuiten in een speciale spuitcabine.

Voor u gevonden Carrosserie- en wagenbouw

Carrosserie Service Brabant B.V.

Rijksweg 155, Nieuwendijk

Carrosserietechniek

Van Eerd Bedrijfswageninrichting B.V.

Pastoor Lathouwersstraat 14, Heeswijk Dinther

inrichtingen, carrosserie, wagenbouw, mini camper, heeswijk dinther

Regionaal zoeken

Klik op de kaart en zoek regionaal op bouwondernemingen

Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in ...
Overige rubrieken