Cargadoors

Cargadoors zijn onmisbaar voor u als reder, verlader of expediteur. Zij vormen een belangrijke schakel in de transportketens op havens binnen en buiten Nederland, in de lijnvaart en wilde vaart. Schepen die een haven binnenvaren worden opgevangen en begeleid door cargadoors. Zij behartigen uw belangen en bemiddelen tussen eisen en wensen, die op het vlak liggen van de aankomsttijd, de grootte van containers, de transportprijs enzovoort. Cargadoors verenigen zich ook om gemeenschappelijke belangen te bewaken en gezamenlijke expertise in te kunnen zetten.

Diensten cargadoors

Bij cargadoors kunt u terecht voor zaken als douane aangelegenheden, operationele zaken, haventarieven en beloodsing. Zij onderhouden contacten met onder andere havenautoriteiten, douanes en beleidsfunctionarissen. Van cargadoors mag u verwachten dat zij beschikken over uitgebreide kennis van laden en lossen, opslag, bewerking, transport en distributie. Cargadoors vervullen een knooppuntfunctie in een totale transportketen. Tegenwoordig reiken de diensten van cargadoors dan ook verder dan enkel bemiddeling tussen reder en verlader.


Transportketen, voor- en natransport, achterlandbetrekkingen

Cargadoors bieden vaak specialisaties aan, aanvullend op hun traditionele beroep. Zo zorgen zij bijvoorbeeld voor een optimale doorstroming van een keten buiten de haven of treden op als transportadviseur. Ook het voor- en natransport is voor cargadoors tegenwoordig een belangrijk aandachtsgebied. Zij kunnen complete logistieke concepten aanbieden. Afhankelijk van uw wensen kunnen cargadoors ook actief zijn in het achterland van de betreffende haven.

Voor u gevonden Cargadoors

E.C.S. European Containers BV

Tasmanweg 10, Venlo

Cargadoors, Containers - Containervervoer en -verhuur

J.Y.M. Logistiek/Expeditie

Paradijslaan 108, Breda

Opstal, Rotterdamse haven, Antwerpse haven, Levensmiddelen opslag, Gekoelde containers, Douanepapieren, Fiscale aspecten import, Europese havens, Ingekochte goederen en diensten, Opslag en overslag

Regionaal zoeken

Klik op de kaart en zoek regionaal op bouwondernemingen

Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in ...
Overige rubrieken