Caravans - Verhuur

Een caravan huren biedt veel voordelen. U heeft geen onderhoudskosten, reparatiekosten en stallingskosten. Ook hoeft u uzelf niet verplicht te voelen elk jaar met de caravan weg te gaan, omdat het anders zonde is van uw aanschaf. Verandert uw reisgezelschap, dan past u de huurcaravan gewoon aan qua grootte en voorzieningen. Informeer bij een gespecialiseerde caravan verhuurder voor de mogelijkheden.

Ter plaatse huren of meenemen

U neemt uw huurcaravan mee naar de plaats van bestemming of huurt er een ter plaatse. Rijdt u naar de huurcaravan toe, dan hoeft u zelf niets te installeren. Heerlijk makkelijk! Een huurcaravan, van klein tot luxe stacaravan, huurt u meestal van de camping zelf. Hier geldt altijd de regel dat u deze weer in goede staat achterlaat.

Gaat u zelf met de huurcaravan op pad, dan richt u zich het beste tot hierin gespecialiseerde caravan verhuurders. Zij bieden alle soorten en maten caravans aan tegen scherpe prijzen. Tevens kunnen zij voor het vervoer van de huurcaravan zorgen, tot het geheel gebruiksklaar plaatsen en weer afbouwen. Vooraf krijgt u uitgebreide instructies over het gebruik van uw huurcaravan.

Huurovereenkomst en verzekeringen


Lees goed de huurovereenkomst door die u tekent. Controleer beschadigingen voor vertrek. Het is jammer als u opdraait voor een beschadiging van de vorige huurder, die over het hoofd is gezien. Caravan verhuurders hanteren altijd een borgsom, die u weer terugkrijgt na het in goede staat inleveren van de huurcaravan. Stem goed af met uw caravan verhuurder wat bij de huurprijs is inbegrepen aan spullen, verzekeringen en service.

Voor u gevonden Caravans - Verhuur

Campoworld Caravans BV

Langeweg 1a, Heinenoord

Caravan Verhuurbedrijven

Regionaal zoeken

Klik op de kaart en zoek regionaal op bouwondernemingen

Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in ...
Overige rubrieken