Caravans - Stalling

Als caravanbezitter luidt voor u de vraag natuurlijk waar u uw caravan stalt, wanneer u er geen gebruik van maakt. Niet iedereen beschikt hiervoor immers over een geschikte ruimte. U wilt uiteraard een goede caravanstalling, een waar u uw kostbare bezit in vertrouwde handen kunt achterlaten tegen een gunstig tarief. Waar moet u op letten bij het zoeken naar de juiste caravanstalling?

Een goede caravanstalling is voorzien van een verharde ondergrond en een goed geventileerde, schone en gastvrije ruimte. Naast binnenstalling is ook buitenstalling mogelijk. Een caravanstalling moet goed afgesloten en beveiligd zijn. Bij uw keuze dient u te letten op de ligging, bereikbaarheid en openingstijden in relatie tot hoe frequent u gebruik maakt van uw caravan. De gemiddelde caravanstalling heeft ruime openingstijden, zodat u zonder afspraak kunt binnenrijden. De tarieven zijn afhankelijk van de stallingslocatie, het soort voertuig en de lengte ervan.

Een caravanstalling dient ook de veiligheid in acht te nemen, zoals zorg dragen voor de aanwezigheid van brandmelders, controle op het verwijderen van gasflessen uit caravans en de ontkoppeling van beide polen bij aanwezigheid van een accu. Bij een caravanstalling kunt u vaak ook terecht voor andere diensten, zoals de verkoop of inruil van caravans. Ook een onderhoudsbeurt en schadeherstel behoren dikwijls tot de mogelijkheden.

Voor u gevonden Caravans - Stalling

Lafre Caravantransport

Prins Hendriksstraat 94, Den Haag

2e mob. 06-55773920

Regionaal zoeken

Klik op de kaart en zoek regionaal op bouwondernemingen

Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in ...
Overige rubrieken