Regionaal zoeken
Adres
Logo
Rijschool Jaap Huisman
Johannes van Vlotenlaan 50
Deventer
Overijssel
Vind ons op: Facebook Google+
Trefwoorden: Autorijschool, Rijlessen, Rijlessen met faalangst, Rijlessen met beperking, 2todrive, Rijlessen met autisme, Rijbewijs halen, Autorijlessen, Herhalingslessen, Gratis proef rijles
Locatie van Rijschool Jaap Huisman in Deventer
Overige rubrieken:
Rijschool Jaap Huisman, Deventer

Rijschool Jaap Huisman, Deventer

Rijles volgen is een serieuze aangelegenheid: als toekomstige autobestuurder draag je een grote verantwoordelijkheid. Maar... Rijles moet natuurlijk ook leuk zijn!

Rijschool Deventer

Wanneer je rijlessen neemt bij Rijschool Jaap Huisman zul je al gauw merken dat alles draait om een aantal kernelementen:

  • Eenvoud
  • Duidelijkheid
  • Kwaliteit
  • Motivatie
  • Gezelligheid

Jaap Huisman zet zijn leerling centraal: wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Zijn uiteindelijke doel is om jou op een ontspannen en leuke manier les te kunnen geven en je te helpen om jouw rijbewijs te behalen.

Rijlessen Deventer

Rijschool Jaap Huisman is gevestigd in Deventer en zal daarom met name voor toekomstige leerlingen in deze regio van dienst zijn.

Kosten rijlessen Deventer

Je betaalt 35,- per volledig lesuur voor de eerste 10 lessen. Vervolgens is de prijs 35,- voor een compleet lesuur.

Ben jij tevreden over de lessen van Jaap Huisman en zorg je ervoor dat een vriend(in) van jou ook leerling wordt bij Rijschool Jaap Huisman en ten minste 10 lessen volgt? Dan krijg jij een les cadeau!Rijschool Jaap Huisman is werkzaam in Gorssel, Eefde, Bathmen, Twello, Terwolde, Schalkhaar, Diepenveen, Vorden, Wichmond, Baak, Brummen en Voorst.

Zou je graag meer informatie willen ontvangen of een afspraak willen maken voor een eerste rijles? Neem dan gerust contact op met Jaap Huisman.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.