Regionaal zoeken
Adres
Logo
Efendi Auto's
Everdenberg 89
Oosterhout
Noord-Brabant
Trefwoorden: Schadeherstellen, Uitdeuken, audi-specialist, Onderhoud, Efendi, Volkswagenspecialist, Occasions, APK-keuringen, Oosterhout, Noord-Brabant
Locatie van Efendi Auto's in Oosterhout
Overige rubrieken:
Efendi Auto's, Oosterhout

Op onze site laten wij u kennismaken met ons bedrijf! Ook kunt u ons actuele occasion aanbod bekijken.

Het draait om de kwaliteit van kennis en vaardigheden. Een persoonlijke benadering van ons vriendelijk en vakkundig personeel geven u een vertrouwd ben veilig gevoel. Onze mensen geven u door hun dienstverlenende inslag een beetje het ‘thuisgevoel’. En dat is net zo belangrijk als het vakmanschap. Klanten komen daardoor telkens terug. Daar zijn we trots op; onze grote klantentrouw. Elke tevreden klant geeft weer een stukje toekomst.

Alle vormen van onderhoud aan uw auto wordt in onze werkplaats vakbekwaam uitgevoerd. Dit geldt natuurlijk ook voor  de grote en kleine beurt en alle mogelijke reparaties voor alle merken, en gespecialiseerd in de merken audi en volkswagen. Voor schadeherstel kunt u eveneens bij ons terecht. We hebben APK-keurmeesters in huis die uw auto aan een onafhankelijk onderzoek onderwerpen. Wanneer uw auto voor onderhoud of reparatie bij ons in de garage staat, dan kunt u vanzelfsprekend bij ons laten maken.

Wij wensen u een plezierig en nuttig bezoek aan onze website en hopen u eens te mogen begroeten in ons bedrijf.

De afbeelding “http://www.efendiautos.nl/upload/2642_auto_home.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.