Regionaal zoeken
Adres
Logo
Amoksi Architectuur
Botenmakersstraat 131
Zaandam
Noord-Holland
Trefwoorden: Architectenbureau, Verbouwingen, Projecten, Stedenbouw, Nieuwbouw, Architectuur, Noord-Holland, Zaandam, Architektuur, Suriname
Locatie van Amoksi Architectuur in Zaandam
Overige rubrieken:
Amoksi Architectuur, Zaandam

nieuwbouw verbouw onderhoud

Complex stedenbouwkundige situaties, landschappelijke oplossingen en architectonische ontwerpen, Amoksi architectuur heeft zich ertoe gelegd om al deze ontwerpdisciplines in zich op te nemen. We zijn van mening dat een goed gebouw niet goed genoeg is als het niet voldoet (en aansluit) aan de eisen van haar omgeving en haar gebruikers. Daarom staat elk bouwwerk, hoe klein dan ook, bij ons centraal en wordt er uitgebreid onderzoek gepleegd om tot een passend concept te komen. Ook het milieu staat bij ons centraal en loopt als een rode draad samen met de wensen van de opdrachtgever, door onze concept ontwikkeling.

Amoksi Architectuur is in 2006 door Ir Paul Amoksi, na afronding van zijn studie aan de TU-Delft in 2002 en daarna voor verschillende architectenbureaus te hebben gewerkt, opgericht. Met als doel de hierboven geplaatste stelling in de praktijk uit te brengen. Ons bureau is nog sterk in de groei met projecten in Nederland, Belgie en Suriname.

Verder werken wij graag als de opdracht dat toelaat, met derden die ons ontwerpuitgangspunten delen en versterken en staan open voor suggesties van andere disciplines, maar ook vooral van onze opdrachtgevers!