Adres
Timmerbedrijf J. Roks, Overberg

Timmerbedrijf J. Roks
Heuvelsesteeg 18
Overberg
Utrecht

www.timmerbedrijfroks.nl

Trefwoorden: Ambachtelijk timmerbedrijf, Restauratieprojecten, Bouwkundig advies, Op maat gemaakte houten trappen, Op maat gemaakte houten kozijnen, Velux dakramen, Restauratie van oude panden, Traditioneel gebouwde dakkapellen, Ambachtelijke metselwerken, Ambachtelijke timmerwerken

Rubrieken: Timmerbedrijven, Timmeronderhoudsbedrijf, Timmer- en Aannemingsbedrijf

Openingstijden
Ma 07.00 - 18.00
Di 07.00 - 18.00
Wo 07.00 - 18.00
Do 07.00 - 18.00
Vr 07.00 - 18.00
Za 07.00 - 18.00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Timmerbedrijf J. Roks, Overberg

Voor de restauratie van oude panden of voor ambachtelijke timmerwerken moet u bij Timmerbedrijf J. Roks in Overberg, Utrecht zijn

Timmerbedrijf J. Roks in Overberg staat al sinds 2001 voor u klaar voor het uitvoeren van ambachtelijke metselwerken en ambachtelijke timmerwerken. Wilt u Velux dakramen plaatsen? Of betreft uw project een complete renovatie? Voor zowel nieuwbouw- als restauratieprojecten doet u er goed aan het professionele en ervaren ambachtelijk timmerbedrijf te contacteren. Onze service staat geheel in het teken van de klant. Voor bouwkundig advies kunt u op ons rekenen. Wij leveren ook maatwerk. Denk dan bijvoorbeeld aan op maat gemaakte houten trappen, of op maat gemaakte houten kozijnen. Bovendien heeft Timmerbedrijf J. Roks ervaring in de restauratie van oude panden. Wilt u traditioneel gebouwde dakkapellen geplaatst hebben? Kom in contact! Onze werkzaamheden concentreren zich in de regio tussen Arnhem en Utrecht, maar we zijn ook buiten deze regio actief.

size_71.jpg - Timmerbedrijf J. Roks, Overberg

Timmerwerken

U kunt bij Timmerbedrijf J. Roks terecht voor verschillende soorten timmerwerken voor zowel nieuwbouw als verbouwingen. Ook het op maat gemaakte houten trappen of kozijnen valt binnen ons veld van expertise. Deze werkzaamheden voeren we uit in onze werkplaats. Groot bouwproject in het verschiet? Via ons uitgebreide netwerk zien wij er toe het hele bouwtraject met alle daarbij komende werkzaamheden uit te voeren; van het ontwerp tot en met het afmonteren van gas, water en elektra.

Metselwerken

Ook voor metselwerk en betonwerk kunt u bij Timmerbedrijf J. Roks terecht. Zo voorzien wij u van een prachtige oprijlaan, of bouwen vlot en nauwkeurig een bijgebouw op uw grond. Moet er een betonfundering gelegd worden? Geen probleem, door onze jarenlange ervaring is geen klus te veel gevraagd. U schakelt ons ook in voor het uitvoeren van verscheidene dakwerken. Van het maken en plaatsen van het houtskelet, tot het plaatsen van een Velux dakramen. Wat dacht u van Traditioneel gebouwde dakkapellen? Wij komen graag bij u langs om uw plannen door te nemen.

Restauratieprojecten

Monumenten of oude historische gebouwen, wij weten er raad mee. Door onze ambachtelijke werken en tonnen aan ervaring voeren we restauratieprojecten zeer specialistisch uit. Wij verzorgen de restauratie van oude panden. Zowel voor particulieren als bedrijven. U rekent ook steeds op onze expertise op het gebied van bouwkundig advies. Timmerbedrijf J. Roks is er voor al uw nieuwbouw of renovatiewerken.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Kijk voor meer informatie ook eens op de website.

size_80.jpg - Timmerbedrijf J. Roks, Overberg

Offerte aanvraag / Contact opnemen