Afvalverwerking en Afvalbehandeling

Het afval dat we dagelijks produceren moet ergens naartoe. Zelf scheiden we gelukkig al heel wat soorten afval, zoals papier, plastic en gft-afval. Wat er daarna mee gebeurt is aan de afvalverwerkingsbedrijven, die erin gespecialiseerd zijn afval te verwerken, behandelen en recyclen. Ook chemisch en industrieel afval is bij deze bedrijven in goede handen. Afval wordt gelukkig niet alleen weggegooid, maar ook vaak hergebruikt. U kunt ook afval voor u laten opruimen of containers huren. Afvalverwerkingsbedrijven zijn op de hoogte van de huidige milieueisen en zorgen voor een correcte en volgens de regelgeving vereiste administratieve afhandeling. Met behulp van de modernste technieken verwerken zij allerlei soorten afval: bouw- en sloopafval, asbest, gft-afval, glas, grof huishoudelijk afval, chemisch afval enzovoort.

Na onze bijdrage aan het milieu, wordt het afval nog verder gescheiden. Afvalverwerkingsbedrijven verwerken het afval op een zo efficiënt mogelijke manier. Zo zijn zij tegelijkertijd ook nogal eens grondstoffen- en energieleverancier. Ze zorgen dan voor de inzameling van afval én de bewerking en verwerking tot grondstoffen en energie. Dit gebeurt met behulp van geavanceerde afvalscheidingsinstallaties en allerlei moderne technieken. Wat niet gerecycled kan worden, krijgt een andere, nuttige bestemming. Afvalverwerkingsbedrijven gebruiken afval bijvoorbeeld als brandstof voor afvalenergiecentrales. De warmte van het verbrandingsproces kan dan weer benut worden om water te verhitten tot stoom, dat weer gebruikt kan worden om huizen of fabrieksinstallaties te verwarmen.

Afvalverwerkingsbedrijven kunnen u als bedrijf voorzien van containers om afval in te deponeren en deze ook weer komen ophalen. Zo kunt u een afzetcontainter op uw terrein laten plaatsen, geschikt voor onder meer de inzameling van bouw- en sloopafval, hout en grof afval. Of een semi-ondergrondse container, voor grote hoeveelheden restafval, papier/karton of glas. De container neemt weinig ruimte in, omdat deze zich voor bijna tweederde onder de grond bevindt. Afvalverwerkingsbedrijven hebben voor elk soort afval een oplossing, ook voor gevaarlijk afval. Ook als particulier kunt u eens een afvalverwerkingsbedrijf nodig hebben. Stel dat u uw huis gaat verbouwen, gaat slopen of uw huis of tuin opruimen, dan kunt u tijd en moeite besparen en een container voor uw deur laten plaatsen en deze ook weer laten ophalen!

Voor u gevonden Afvalverwerking en Afvalbehandeling

Spirofil B.V.

Grensstraat 14, 's-Heerenberg

Afvalbehandeling/-verwerking

VPV Milieu B.V.

Looierij 4 A, Zevenbergen

Afvalcontainers, Afvalrecycling, Afvalverwerking, Bouwafval, Sloopafval, Houtafval, Huishoudelijkafval

A.V.U.

., Nieuwegein

Afvalstoffen

Aqua Spring B.V.

Zuiderzeestraatweg 23, Oldenbroek

Afvalverwerking, Aardwarmte, Tuinberegening, Oldenbroek, Gelderland

G.J. Faber Beheer BV

Handelsweg 1, Best

Afvalbeheer, Houtrecyling, Verhuurbedrijf, Faber, Containers

GAD Gewestelijke Afvalstoffen Dienst

Hooftlaan 32, Bussum

Afvalbehandeling en Verwerking

P.J.A. van den Berg Recycling

Kerklaan 67, De Lier

Bedrijven&Particulierverhuur in Westland,Den-Haag,Rotterdam.

Regionaal zoeken

Klik op de kaart en zoek regionaal op bouwondernemingen

Limburg Zeeland Zuid-Holland Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland flevoland Gelderland Overijssel Drenthe Groningen Friesland
Zoekresultaten op de kaart
Ook te vinden in ...
Overige rubrieken