Regionaal zoeken
Adres
Timmer- en Aannemersbedrijf Cor Luijbregts
Laag Boskoop 54
Boskoop
Zuid-Holland
Vind ons op: Google+
Trefwoorden: Aanbouw, Nieuwbouwbedrijf, Verbouwingen, Op maat gemaakte kozijnen, Dakkapellen, Op maat gemaakte deuren, Onderhoudsbedrijf, Bouwbedrijf, Timmerbedrijf, Aannemersbedrijf
Locatie van Timmer- en Aannemersbedrijf Cor Luijbregts in Boskoop
Overige rubrieken:
Timmer- en Aannemersbedrijf Cor Luijbregts, Boskoop

Timmer- en Aannemersbedrijf Cor Luijbregts, Boskoop

DakkapelTimmer- en aannemersbedrijf Cor Luijbregts is al jarenlang actief in en rondom Boskoop. Wij kenmerken ons door de korte lijnen en het deskundige advies en begeleiden uw bouw van a tot z. Hierbij maken wij gebruik van de beste materialen, want we gaan alleen voor kwaliteit.

Bouwen, verbouwen en het bieden van kwaliteit is ons vak. Dit doen wij vol passie en persoonlijke benadering richting onze klanten. Timmer- en Aannemersbedrijf Cor Luijbregts verzorgt diverse bouwwerkzaamheden, maar richt zich voornamelijk op nieuwbouw, verbouw en renovatie. In de eigen fabriek produceren we kozijnen, ramen, deuren en voor alle soorten houtbewerking bent u bij ons aan het juiste adres.

Diensten

Timmer- en Aannemersbedrijf Cor Luijbregts verleent de volgende diensten:

 

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden en/of uw bouwwensen bespreken? Neem dan contact met ons op.

Dakwerken

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.