Regionaal zoeken
Adres
Logo
Bouwbedrijf Th.Teunissen BV
Jan Poelsweg 1/A
IJsselsteyn
Limburg
Trefwoorden: Aannemer, Aannemers, Bouwbedrijven, Woningbouw, Verbouwing, Limburg
Locatie van Bouwbedrijf Th.Teunissen BV in IJsselsteyn
Overige rubrieken:
Bouwbedrijf Th.Teunissen BV
Historie
Bouwbedrijf Th. Teunissen bv in Ysselsteyn (L) is al sinds 1930 actief in de bouw. De opeenvolgende generaties hebben er continu werk van gemaakt de traditionele ambachtelijkheid te koppelen aan nieuw verworven methoden en technieken. Daardoor kunnen we spreken van een zichzelf renoverend bedrijf dat over alle disciplines beschikt, die een moderne bouwer in huis moet hebben:

Uitvoering
Bouwbedrijf Th. Teunissen bv beschikt zelf over vakkundige timmerlieden en metselaars. Uitbestedingen gebeuren altijd binnen een vaste kring van vertrouwde onderaannemers en leveranciers. Kwaliteit en duurzaamheid vormen immers ons eerste vereiste.

Offerte & Begeleiding

Onze service start met een offerte, waarvoor we graag de tijd nemen, zodat alle plannen en wensen duidelijk tot uitdrukking komen. Binnen redelijke termijn na ontvangen van tekeningen en technische omschrijvingen verzorgen wij een prijsopgave met een goede prijs-kwaliteitverhouding voor alle bouwkundige werkzaamheden.

Bij de voorbereiding horen ook deskundige begeleiding en advies in de keuze van materialen. Daarvoor kunnen we een optimale kwaliteit garanderen.

Lidmaatschap
Bouwbedrijf Th. Teunissen bv is aangesloten bij de Stichting Bouwgarant en bij de vereniging van bouw- en infrabedrijven Bouwend Nederland.
Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.